DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
GRAM ALTIN 2.500,70 % 1,40
ÇEYREK A. 4.088,64 % 1,40
BITCOIN 66.907,90 -0.239
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Ocak meclisi toplandı

Son Güncelleme :

24 Ocak 2018 - 12:07

Malkara Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Yasanın 20. Maddesine göre Olağanüstü Meclis Toplantısının gündem maddelerini görüşmek üzere Belediye binasındaki Meclis Odasında Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un Başkanlığında toplandı.

Olağanüstü Meclis Toplantısına; açılış konuşması, yoklama, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler adına saygı duruşunda bulunulması ve meclis gündem maddesinin okunması ile başlandı.

Gündemin 1. maddesinde yer alan Tam Zamanlı Sözleşmeli Personel çalıştırılması ve sözleşme süresinin belirlenmesi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyon raporunun görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 2. maddesinde yer alan Emlak İstimlak Müdürlüğünün Sağlamtaş Mahallesi parsel:3475 noda kayıtlı taşınmazda ATM yeri tahsisi hakkındaki yazısı görüşülerek oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 3. maddesinde yer alan Strateji Geliştirme Müdürlüğünün Eğlence Vergisi Tarifesi hakkındaki yazısı görüşülerek oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 4. maddesinde yer alan Strateji Geliştirme Müdürlüğünün 2018 Yılı Mali Yılı Ek Bütçe hakkındaki yazısı görüşülerek oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 5. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Plan Notu Değişikliği hakkındaki yazısı görüşülerek oy birliği ile İmar ve Şehircilik Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 6. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Plan Notu Değişikliği hakkındaki yazısı görüşülerek oy birliği ile İmar ve Şehircilik Komisyonuna havale edildi.

Meclis toplantısının 1. oturumunun ardından yapılan ara komisyon sonrası Plan Bütçe Komisyonuna sevk edilen;

Gündemin 2. Maddesinde yer alan Emlak İstimlak Müdürlüğünün Sağlamtaş Mahallesi parsel:3475 noda kayıtlı taşınmazda ATM yeri tahsisi hakkındaki yazısı Plan Bütçe Komisyon Kararına göre oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 3. Maddesinde yer alan Strateji Geliştirme Müdürlüğünün Eğlence Vergisi Tarifesi hakkındaki yazısı Plan Bütçe Komisyon Kararına göre oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 4. Maddesinde yer alan Strateji Geliştirme Müdürlüğünün 2018 Yılı Mali Yılı Ek Bütçe hakkındaki yazısı Plan Bütçe Komisyon Kararına göre oy çokluğu ile kabul edildi.

Meclis sonunda Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin’de başlattığı Zeytin Dalı operasyonuna katılan ordumuzdaki tüm personele başarılar diliyoruz. Allah kazasız belasız yurda dönmelerini sağlasın.” diyerek meclis oturumunu sonlandırdı. Habertrak/Timuçin Çınar