DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 64.075,99 1.558
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

“Oda üyelerine destek olmak istiyoruz”

Son Güncelleme :

29 Ekim 2020 - 12:36

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan; TREPAŞ Alacak Yönetim Kırklareli-Edirne Müşteri Hizmetleri Müdürü S. Burak Savaş, TREPAŞ Satış ve Müşteri Hizmetleri Müdürü Nihat Ülkücü ile TREPAŞ Kırklareli Müşteri Hizmetleri Sorumlusu Volkan Çekinmez’i ağırladı.

TREPAŞ Satış ve Müşteri Hizmetleri Müdürü Nihat Ülkücü yaptığı konuşmasında; “Şirketimiz elektrik piyasasında uzun yıllardır aktif rol alan rofesyonellerin, yatırımcılar, sektör profesyonelleri ve tüketiciler için katma değerli  projeler üretmek ve bu projeleri hayata geçirmek üzere bir araya geldiği  çözüm merkezidir. Ticarethane ve Sanayi müşterilerine biz de destek olmak istiyoruz. Bu kapsamda oda üyelerinin kullandıkları elektriğin fiyatlarında sağlanabilecek indirim ve kolaylıklarla ilgili olarak görüş alışverişinde bulunduk. Amacımız uzun yıllar hizmet vereceğimiz tüm müşterilerimize daha kaliteli ve sürdürülebilir hizmet vermektir” dedi.

ODA ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Samimi ve sıcak bir sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan Kırklareli’de ekonominin canlanması ve istihdamın arttırılması için oda olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası ile her zaman işbirliği içerisinde çeşitli çalışmalara imza atabileceklerini ifade eden TREPAŞ Satış ve Müşteri Hizmetleri Müdürü Nihat Ülkücü, gösterdiği misafirperverlikten dolayı Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan’a teşekkür etti. Haber Merkezi