DOLAR 32,2524 % -0.03
EURO 34,6911 % -0.09
GRAM ALTIN 2.393,50 % -0,29
ÇEYREK A. 3.913,36 % -0,29
BITCOIN 61.553,02 -2.316
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°

Rakip: Tarsus İdman Yurdu

Son Güncelleme :

25 Ocak 2018 - 16:08

Tekirdağspor, bu hafta kendi sahasında Tarsus İdman Yurdu’nu ağırlayacak.

Ağır şartlarda yaşam mücadelesi veren sarı siyahlılar, geçtiğimiz hafta 2’nci yarının ilk karşılaşması Arsinspor deplasmanından 3 puanı alarak yuvasına döndü. 2’nci yarının 2’nci maçı Tarsus İdman Yurdu ile yapılacak. Geçtiğimiz yarıda Tarsus İdman Yurdu’na 3-1 yenilen Tekirdağspor, bu hafta da 3 puanı almak için kendi evinde mücadele edecek.

“AYRILMAK ZORUNDA KALACAĞIZ!”

Sarı siyahlı takımın oyuncuları geçtiğimiz hafta Tekirdağ halkına çok önemli mesaj göndermişlerdi. Mesajda kendilerine destek çıkılmadığı için üzüntülerini dile getiren oyuncular: “Üzülerek Tekirdağ halkına seslenmek istiyoruz. Mesleğimiz olan futbolu Tekirdağspor’da severek ve büyük bir özveriyle icra ediyoruz fakat sezon başından beri bize hiç bir şekilde maddi ve manevi sahip çıkılmadı.  Olumsuz şartlarda bile biz Tekirdağsporlu futbolcular olarak sarı siyah formayı giymekten gurur duyduk.  Tekirdağ şehrinin mülki amirleri ve ileri gelenleri sizler bizler için son umutsunuz. Trabzon maçına bizimle beraber olan arkadaşlarımızla sahaya çıkacağız. Bu kriz, yanımızda olan yönetici ağabeylerimizi de aşmış bulunmakta. Tekirdağ’a döndüğümüzde tesislerimizde elektrik ve sular kesik kaloriferler yanmıyor. Ceplerimizde günlük ihtiyaçlarımızı karşılayacak kuruş para yok daha nereye kadar böyle devam edeceğiz belli değil. Sizlerin affına sığınarak söylemek istiyoruz. Acil bir önlem alınmazsa bizler çok sevdiğimiz ve gönül verdiğimiz Tekirdağspor’dan üzülerek ayrılmak zorunda kalacağız. Arsin maçında terimizin son damlasına kadar mücadele ettik. Bu galibiyet bizlere arkasını dönenlere gelsin.Bizlere sahip çıkın sizleri seviyoruz” dediler.

SEYİRCİ REKORU KIRILMASI BEKLENİYOR

Bu haftaki Tarsus İdman Yurdu maçında seyirci rekoru kırılması bekleniyor. Zorlu mücadele 28 Ocak Pazar günü saat 13.30’da Namık Kemal Stadı’nda. Habertrak/Hülya Ural-Canlı