DOLAR 32,1631 % -0.25
EURO 34,7332 % -0.28
GRAM ALTIN 2.451,92 % 0,80
ÇEYREK A. 4.008,90 % 0,80
BITCOIN 61.126,15 -1.358
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Saadet’ten AGD’ye ziyaret

Son Güncelleme :

02 Kasım 2017 - 14:53

Saadet Partisi Tekirdağ il Başkan yardımcısı Murat Vakitçi, Anadolu Gençlik Derneği Çorlu Şubesine yeni merkezinde ziyaret etti.

BİR MİLLETİN ASIL GÜCÜ TANKI TOPU TÜFEĞİ DEĞİL,

İmanlı ve inançlı evlatlarıdır diyen Vakitçi; “Dönüp tarihimize baktığımızda bu duruma müşahede ediyoruz. Biz Kıbrıs fethini techizat gücüyle değil iman gücüyle gerçekleştirdik. Kurtuluş savaşını askeri güçle değil iman gücüyle gerçekleştirdik. Çanakkale’de yedi düvele teknik güçle değil iman gücüyle karşı koyduk. Malazgirt’te iman gücüyle kapıları açtık. Bedirde Peygamber Efendimiz (sas)  müşrik ordusunu iman gücüyle zafer kazanmıştı. İşte iman, inanç bu kadar önemlidir. O bakımdan Anadolu Gençlik Derneğimizin görevi çok mühimdir. İşte zafer odaklı, şehadete sevdalı, davasına bağlı, çalışkan, azimli, ihlaslı bir nesil yetiştirmek hususunda AGD’nin gayretleri ortadadır. Yeni dernek merkezinde ve açacağınız mahalle temsilciliklerinde çorludaki 60 bin gence ulaşma gayretinize teşekkür ediyorum. Özellikle Siyer-i Nebi yarışmanız çok muazzam bir çalışma. Rabbim muvaffak etsin inşallah. İfadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Anadolu Gençlik Derneği Çorlu Şube Başkanı İbrahim İnci; “Sevgi ve kardeşliğin teminatı olan derneğimiz tüm vatan sathında olduğu gibi ilçemizde de faaliyetlerine hız kesmeden devam etmektedir. Kadirşinas çorlu halkımızın ve siz değerli ağabeylerimizin katkılarıyla çalışmalarımız dalga dalga büyümektedir. Yeni dernek merkezimiz okullar bölgesine yakın olması nedeniyle güzel oldu. Şimdi mahalle temsilciliklerimizle daha fazla gence tesir etme derdindeyiz. Rabbim muvaffak etsin” dedi.

Karşılıklı hediyeler takdim edilen ziyarette Saadet Partisi Çorlu ilçe Başkanı Aytuğ Aslan, saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Oktay Çalışkan hazır bulundu. Habertrak/Ferhat Akgün