DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
GRAM ALTIN 2.500,70 % 1,40
ÇEYREK A. 4.088,64 % 1,40
BITCOIN 67.079,99 0.06
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

“Sağlam bir köprü oluşturmaya gayret ediyoruz”

Son Güncelleme :

28 Şubat 2018 - 11:51

 Azabağaoğlu; “Kendi kendisini vergilendiren millet kalkınmasını daha kısa zamanda gerçekleştirir. Devletin gücü zenginliğiyle orantılıdır. O halde herkes vergisini eksiksiz olarak devlete ödemelidir” dedi.

Babaeski Vergi Dairesi Müdür Vekili Tahsin Ak ve heyeti 29. Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Kırklareli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMO) Başkanı Faruk Azabağaoğlu’nu Babaeski Bürosunda ziyaret etti. Babaeski Vergi Dairesi Müdür Vekili Tahsin Ak ve beraberinde ki heyette Vergi Gelir Uzmanı Erdinç Şentürk ile birlikte ilk ziyaretini Kırklareli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMO) Başkanı Faruk Azabağaoğlu’na yaptı.  Azabağaoğlu; “Kendi kendisini vergilendiren millet kalkınmasını daha kısa zamanda gerçekleştirir. Devletin gücü zenginliğiyle orantılıdır. O halde herkes vergisini eksiksiz olarak devlete ödemelidir” dedi. Müdür Vekili Ak, gerçekleşen ziyarette, Kırklareli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMO) Başkanı Faruk Azabağaoğlu’na, Vergi Haftası kutlaması nedeniyle vergi bilinçlendirmesi rozeti sunarak, hafta içinde düzenlenecek olan programla ilgili bilgiler verdi. Ak, daha sonra ise Babaeski İlçesi’nde Serbest Muhasebeci olarak ta faaliyet gösteren Kırklareli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMO) Sekreteri Aycan Üzülmez, Mali Müşavir Eşref Şahin ve Yeminli Mali Müşavir Vedat Var ile vergi konulu sohbet ederek, Vergi Haftası kutlamaları nedeniyle kendilerine vergi bilinçlendirmesi rozeti sundu.

“VERGİ ÖDEMEK ÇAĞDAŞ UYGARLIĞIN GEREĞİDİR”

Ülke genelinde olduğu gibi Babaeski de de 29.Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Oda Başkanı Azabağaoğlu’ nu ziyarete geldiklerini belirten Vergi Dairesi Müdür Vekili Ak, burada yaptığı konuşmasında, “Vergi ödemek çağdaş uygarlığın gereğidir, onun için vatandaşlarımız ve mükelleflerimiz vergi ödeme gereğini düzenli olarak yerine getirsin. Çünkü Vergimizi ödediğimiz zaman bu bize hizmet olarak geri dönecektir.” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Azabağaoğlu ise vergi vermenin önemine dikkat çekerek, SMMO olarak, Vergi Dairesi Müdür Vekilimiz Sayın Ak ile her zaman iyi ilişkiler içerisinde olarak, ülkenin çıkarları doğrultusunda hareket etmekteyiz. Bizler ayni zamanda Mali Müşavirler olarak, mükelleflerimizle ve Vergi dairesi arasında sağlam bir köprü oluşturmaya gayret ediyoruz. Tabii mükellefler gelirlerini beyan ederken, tahakkuk eden vergilerini öderken, mutlaka bizlerden teşvik, destek ve ödemeleri konusunda kendilerini ikna yoluna gitmekteyiz. Ben tekrar Sayın Ak ve değerli personelinin 29.Vergi Haftalarını kutluyorum.”

Habertrak/Metin Karakuş