DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
GRAM ALTIN 2.500,70 % 1,40
ÇEYREK A. 4.088,64 % 1,40
BITCOIN 67.064,41 0.266
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°

Sanatçı Berkay Festival’de 5 bin kişiyle birlikte söyledi

Son Güncelleme :

14 Ağustos 2018 - 12:02

Babaeski İlçesi’nde 46.Tarım Festivali’nin ikinci günün gecesinde kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında sahne alan, ünlü pop müzik sanatçı “Berkay” adeta seyirci ile bir bütün olarak muhteşem bir konser verdi.

Tarım Festivalinin 2’inci günün gece programında, Gündüz Onat Festival Alanında kurulan dev platformda sahneye çıkan ünlü pop müzik sanatçı “Berkay” kendini izlemeye gelen yaklaşık 5 bin kişiye cep telefonlarının ışıklarını açtırarak, “selfie ile bu anı ölümsüzleştirelim” dedi.

İlçede büyük bir coşku ile devam eden Festival de 2’inci programı, O ses Türkiye Programının çeyrek finalisti Şahin Cevizli ile başladı. Balkan Hattı Orkestrasının eşlik ettiği genç sanatçı yaklaşık 1 saat sahnede kalarak, güzel sesi ve yorumu ile seyircilerin gönlüne girmeyi başardı. Sanatçıya konser sonunda Babaeski Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Koz, gecenin anısına bir plaket takdim etti.

Gece, İzmir-Bornova Border Gençlik Spor Kulübü Folklor Grubu’nun Ege Yöresi Halk Oyunları gösterileri ile devam etti.  Gösterilerin sonunda ise Babaeski Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erdem, Border Gençlik Spor Kulübü FolklorEğitimeni Berkay Dal ve Pelin Bakkal’a gecenin anısına birer plaket verdi.

Gecenin finalinde sahne alan ünlü pop müzik sanatçı “Berkay”yaklaşık 2 saat sahnede kalarak muhteşem sesi ve yorumu ile sevilen şarkılarını hayranlarıyla paylaştı.

Konserin sonunda Belediye Başkanı ve Festival Komitesi Başkanı Av. Abdullah Hacı, sanatçı Berkay’a kendi resminin yer aldığı krsital bir plaket ve çiçek takdim etti.

Başkan Hacı, sahnede yaptığı konuşmada; “Yöneticiler ve Sanatçılar davranışları ile halka örnek olmalıdırlar. Berkey kardeşimde mütevazi, alçak gönüllü davranışları ve sempatik tavırları ile halka örnek olmuş bir kişidir. Biz kendisini Babaeski’de misafir etmekten son derece mutluyuz ve bizler unutmaması dileği ile Babaeski halkı adına kendisine bir plaket veriyorum.” Dedi.

Habertrak/Metin Karakuş