DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.450,72 0.872
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°

Şentop, maçların oynanmasından yana

Son Güncelleme :

25 Temmuz 2020 - 14:46

TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Bal Liginde TFF’nin aldığı kararla mağduriyet yaşayan aralarında Tekirdağspor’un da bulunduğu 9 kulübünün başkanı ile telekonferans yoluyla görüştü.

TBMM Başkanı a Şentop, kulüplerin itirazlarına hak vererek maçların oynanmasının itirazları ortadan kaldıracağını söyledi.

Tekirdağspor kulüp başkanı Mülahim Kuru, yapılan görüşmede;  “Mağduriyet yaşayan diğer 8 spor Kulübü başkanı ile birlikte TBMM Başkanımız Prof Dr Sn Mustafa Şentop ile telekonferans görüşmesine katılarak TFF’nin almış olduğu karar sonucunda mağduriyetimizi dile getirdik. Sizlere öncelikle süreci yakından takip ettiğiniz için öncelikle teşekkür ederim. Bizleri dinlediniz. Türkiye’nin her bölgesinden BAL liginde mağduriyet yaşayan kulüplerle görüşmeniz bizleri memnun etti. Kulübümüz adına çok çok teşekkür ediyorum. “dedi.

“MAÇLAR OYNANIRSA KİMSE İTİRAZ ETMEZ”

Şentop; “Konu belli. Federasyonla da görüştük. Özel bir talep değil. 9 kulübü ilgilendiren bir karar. Salgın dolayısıyla bir karar alındı. Maçlar oynanırsa aslında kimse itiraz etmez. Oynanırsa adil bir karar alınmış olur. Bu konuda görüşlerimizi bildireceğiz. Herkesin 4 maçı var. Arada puanlar çok az. Bir maç sonucu değiştirebilecek durumda. Dolayısıyla en ideali oynatmak. Oynatma olmazsa bunun dışında 3 puan fark olan takımların çıkmasına da sıcak bakılıyordu. Sadece birincinin çıkması tabi adil bir karar değil. Daha adil bir karar olmalı. Önümüzdeki günlerde yapılan itiraza da yanıt gelir. Bizler tüm takımlarımızın mağduriyetinin giderilmesi için konuyu yakından takip ediyoruz. “diyerek sözlerini tamamladı. Prof. Dr. Mustafa Şentop, diğer 8 kulüp başkanı ile de görüşerek taleplerini dinledi.

Habertrak/Serhat Yeşilipek