DOLAR 32,2451 % -0.1
EURO 35,0449 % -0.13
GRAM ALTIN 2.489,33 % 0,94
ÇEYREK A. 4.070,05 % 0,94
BITCOIN 66.125,99 0.146
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Sergi açıldı

Son Güncelleme :

10 Mart 2018 - 10:28

Malkara Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Malkara Belediye Akademisi’nin Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Malkara Kültür Sarayı’nda düzenlediği “El Ürünleri Satış Sergisi” etkinlik açılışı gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen etkinliğe; Malkara Belediye Başkan Vekili Nuran Başkütük, Belediye Başkan Yardımcısı Bahaettin Cömert, Tekirdağ Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Karauz Tarar, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı. Etkinlikte açılış konuşması yapan Malkara Belediye Başkan Vekili Nuran Başkütük; “Saygıdeğer misafirlerimiz hepiniz hoş geldiniz. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi “Kadınlarını Geri Bırakan Toplum, Geride Kalmaya Mahkûmdur”. Cumhuriyet ile kazanılmış çağdaş haklar ve özgürlükler ile birlikte yaşamın her alanında yer almış emekçi kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, hepinize saygılar sunuyorum.” dedi. Malkara Belediye Başkan Vekili Nuran Başkütük, Tekirdağ Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Karauz Tarar ve etkinliğe katılan kadınların açılış kurdelesini kesmesi ile “El Ürünleri Satış Sergisi” etkinliği başladı. “El Ürünleri Satış Sergisi” etkinliğinde Malkara Belediye Akademisi’nin hayat boyu öğrenme sloganıyla ücretsiz olarak düzenlediği kurslarda kursiyerlerin emek verip, ter dökerek, hırsla, canla ve başla hazırladıkları el emeği ürünlerini düzenlenen stantlarda satışa sundular.

Üreten kadınlarımız Belediye Akademisinin ücretsiz olarak düzenlediği kurslara gelerek hazırladıkları ürünleri satışa sunarak aile ekonomilerine katkı sağlıyorlar ve ilçemizin yöresel tanıtımına katkıda bulunuyorlar. Etkinlikte ayrıca 10 Kasım 2017 günü düzenlenen “Ata’ya Mektup” etkinliğinde vatandaşlarımızın Atasına yazdığı mektuplara, Anıtkabir Müze Komutanlığı tarafından yazılan cevaplar Malkara Belediye Akademisi personelleri aracılığı ile sahiplerine ulaştırıldı. Malkara Kültür Sarayı’nda düzenlenen “El Ürünleri Satış Sergisi” etkinliği saat 20.00’e kadar halkımıza açıktır. Habertrak/Özlem İnan