DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
GRAM ALTIN 2.500,70 % 1,40
ÇEYREK A. 4.088,64 % 1,40
BITCOIN 66.914,01 1.966
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°

“Siz de Tekirdağspor’a sahip çıkabilirsiniz”

Son Güncelleme :

17 Ocak 2018 - 14:59

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Gündeme dair konuları değerlendiren Cüneyt Yüksel, Tekirdağspor ile ilgili de konuştu.

Tekirdağspor’un şehrin ismiyle özdeşleştiğini kaydeden Yüksel, Tekirdağspor için ellerinden gelen yardımı yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Belediyelerin bölgelerindeki takımlara gerektiğinde destek verdiklerini belirten Yüksel, konuyla ilgili Balıkesir örneğini verdi. Yüksel,”Tekirdağspor, şehrimizin güzide kulüplerinden bir tanesi. Ama Tekirdağ’ın ismiyle özdeşleştiği için Tekirdağspor bu şehrin en değerli takımı. Şimdi sizlere bir haber okuyacağım. Balıkesir’den örnek vereceğim. Bu konu Büyükşehir Belediyesini ve diğer belediyelerin el atması gereken en önemli konulardan biri. Balıkesirspor, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki şirketlerinden Balıkesir Toplu Konut A.Ş. BALTOK ve BALPARK ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Ve takımın isim sponsoru BALTOK oldu. Sponsorluktan Balıkesirspor, yanlış hatırlamıyorsam 7 milyon TL civarı bir gelir elde etti. Demek oluyor ki istendiği zaman, spor kulüplerine istendiği şekilde yardım edilebiliyormuş. Biz buradan, son bir kez daha sizlerin aracılığınızla Büyükşehir Belediyesine sesleniyoruz. Diğer belediyeler nasıl şehirlerindeki takımlara sahip çıkıyorsa, siz de Tekirdağspor’a sahip çıkabilirsiniz” şeklinde konuştu.

Konuyu meclis gündemine taşıyacaklarını ve Belediye Meclisine önerge vereceklerini vurgulayan Yüksel : “Sadece Tekirdağspor olarak düşünmeyin. Çerkezköy, Kapaklı, Hayrabolu, bütün ilçelerimizde bulunan takımlar iddialılar. Gençlerimizi yetiştirmeye çalışıyorlar. Gerekirse biz de AK Parti olarak bu konuda yardımcı olmaya ve Belediye Meclisi’ne önergeyi biz vermeye hazırız. Biz, bu konunun altından kalkabilecek bir şehiriz. Büyükşehir Belediyesinin bütçeside uygundur. 1 katrilyonluk bir bütçeden bahsediyoruz. Konuyla ilgili çalışmalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı. Habertrak/Hülya Ural-Canlı