DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
GRAM ALTIN 2.500,70 % 1,40
ÇEYREK A. 4.088,64 % 1,40
BITCOIN 66.907,90 -0.239
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Sorunları “İYİ kadınlar” çözecek

Son Güncelleme :

10 Şubat 2021 - 11:06

Tekirdağ İYİ Parti İl Kadın Politikaları Başkanlığı, “önceliğimiz kadınlara dokunmak” ilkesiyle harekete geçti ve Süleymanpaşa’daki yerel gazetelerde çalışan kadınlar başta olmak üzere, farklı meslek gruplarında çalışan kadınlarla temas kurarak sorunlarına çözüm arayacak.

İYİ Parti Tekirdağ İl Kadın Politikaları Başkanı Gökçe Gülçiçekli, İl Kadın Politikaları Başkan Yardımcısı Atiye Demir, Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Aylin Akbulutlar, İyi Parti İl Yönetiminden Canan Büyükekşi, Habertrak Gazetesi’ne ziyarette bulunarak; yerelde gerçekleştirmeyi planladıkları projeler ve başta kadınlar için olmak üzere yürüttükleri programları aktardılar.

“KADINLARLA GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK İSTEDİK”

Tekirdağ İYİ Parti İl Kadın Politikaları Başkanlığı, yereldeki kadınların sorunlarının çözümü için tek ses oldu. Kadınların sorunlarına ışık tutarak ardından çözüm için genel merkez ile iş birliği içinde olduklarına değinen İl Kadın Politikaları Başkanı Gökçe Gülçiçekli, “Tekirdağ İYİ Parti İl Kadın Politikaları Başkanlığı olarak kadınlarla bir araya gelelim, temas kurabilelim diye çeşitli ziyaretler düzenliyoruz. Buraya da gelip sizleri ziyaret etmek istedik. Bizler hakkında ne düşünüyorsunuz, biz size hangi konularda yardımcı olabiliriz veya siz bize nasıl yardımcı olabilirsiniz? Bunlar hakkında görüş alışverişinde bulunabilmek amacıyla sizlerin yanındayız.” Şeklinde konuştu.

“ÇALIŞMALARIMIZ 11 İLÇEDE SÜRÜYOR”

Gülçiçekli, esnaf ziyaretlerinin 1 buçuk aydır devam ettiğine vurgu yaparak “Aynı şekilde Kapaklı, Çerkezköy, Süleymanpaşa başlangıç olmak üzere 11 ilçemizde de kadınlarla olan temaslarımız devam ediyor. Kadın esnafımıza ağırlık vererek de ziyaret programımız var. Onların istek ve şikayetlerini dinlemek istiyoruz. Yaptığımız ziyaretlerin sonucunda aldığımız geri dönüşleri de genel merkezimize iletiyoruz. Mesela 1 buçuk aydır esnaf ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bugün de Genel Başkanımız Meral Akşener meclis konuşmasında bir esnaf arkadaşımızı çıkardı kürsüye.” İfadelerini kaydetti.

“AZ KİŞİ DE OLSA KADINLARIMIZLA ULAŞMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Gülçiçek, pandemi dönemi bile olsa yine de kadınlarla temas halinde olmak amacıyla yol çıktıklarına değindi ve sözlerini şöyle noktaladı: “Geçen hafta da Çorlu’da kadına şiddete ‘hayır’ programımız vardı. Zaten genel anlamda da tüm yük kadınlarımızda ama pandemi döneminde bir kat daha fazla kadınlarımızın yükü arttı. Ama valilikten iznimizi aldık ama kaymakamlıktan izin alamadık. Bu basın açıklamamızı erteledik. Parti binamızda gerçekleştirdik. Genel anlamda yapmak istediğimiz birçok şey pandemi bahanesiyle bize geri dönüyor ve yapamıyoruz. Biz de yerel basınımızı blok blok gezip, daha az kişi olsa da kadınlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Önceliğimiz kadınlara dokunmak.”

Habertrak/Özlem İnan