DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
GRAM ALTIN 2.500,70 % 1,40
ÇEYREK A. 4.088,64 % 1,40
BITCOIN 67.100,01 0.434
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°

Su topu takımı oyuncuları Babaeski’de

Son Güncelleme :

01 Ağustos 2018 - 14:17

İzmir Karşıyaka Belediyespor Su Topu Takımı Oyuncuları İkiz Kardeşler Halil Efe Keskinler (12) ve Talha Yağız Keskinler (12) Yaz tatillini Babaeski’de dedeleri eski futbolcu Hüseyin Gültekin’in (59) yanında geçiriyorlar.

Ege Bölgesi’nde 2017-2018 sezonu Manisa U-13 Bölgesel Lig (B) Grubu 2’incisi olan İzmir Karşıyaka Belediyespor Su Topu Takımı’nın Oyuncuları Babaeski’li İkiz Kardeşler Halil Efe Keskinler (12) ve Talha Yağız Keskinler (12) Yaz tatili için Babaeski İlçesini tercih ettiler.

Babaeski İlçesinin en büyük Mahallelerinden biri olan Cumhuriyet Mahallesinde ikamet eden, Volkanspor ve Ertuğralspor’da ön libero mevkiinde görev yapan takımın değişmez oyuncularından eski futbolcu Hüseyin Gültekin’in (59) biricik torunları olan İzmir Karşıyaka Belediyespor Su Topu Takımı’nın,  Oyuncuları İkiz Kardeşler Halil Efe Keskinler (12) ve Talha Yağız Keskinler (12) Yaz tatilli için geldikleri dedelerinin yanında çok mutlu olduklarını söylediler.

İzmir Karşıyaka Belediyespor Su Topu Takımı’nın ayni zamanda takım Kaptanı olan İkiz Kardeşlerden Halil Efe Keskinler, “Babaeski İlçesi’nin çok sakin ve sessiz bir şehir olduğunu belirterek, burası İzmir’e göre çok daha serin, tertemiz bir havası var” dedi.

İkiz Kardeşlerden diğeri olan başarılı oyunculardan Talha Yağız Keskinler ise dedeleri Hüseyin Gültekin’i çok sevdiklerini belirterek, ”Tatilimiz için birçok seçenek vardı ama biz annemizin memleketi olan Babaeski İlçesini seçtik. Birde Dedemizle vakit geçirmeyi çok seviyoruz. Dedemizin zamanında daha kaliteli futbolcular varmış, şimdiki oyuncular bu kadar çok imkanlara rağmen fırsatları iyi değerlendiremediklerini bize anlatıyor. Hatta dedemi o dönemlerde Türkiye 1.Liginde oynayan Sarıyer Takımı Transfer etmek istemiş ama dedemin oynadığı takımdaki Antrenörü izin vermemiş.”

İzmir Karşıyaka Belediyespor Su Topu Takımı Oyuncuları İkiz Kardeşler Halil Efe Keskinler (12) ve Talha Yağız Keskinler (12) Okulların açılış tarihine kadar Babaeski İlçesinde Yaz Tatilini geçireceklerini daha sonra ise İzmir Karşıyaka’ya döneceklerini söylediler.

Habertrak/ Metin Karakuş