DOLAR 32,2727 % -0.24
EURO 34,8270 % -0.09
GRAM ALTIN 2.390,12 % -0,14
ÇEYREK A. 3.907,85 % -0,14
BITCOIN 63.797,25 0.146
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

TEHLİKELİ OYUN

Son Güncelleme :

08 Haziran 2023 - 12:29

TEHLİKELİ OYUN

KAPALI PARKA KAÇAK GİRİŞ

 Süleymanpaşa sahilinde tadilat nedeniyle kapalı olan ve oyun grupları kullanılamaz durumda olan çocuk parkı, tel örgülerin altından girerek oynayan çocuklar için büyük tehlike yaratıyor.

 Zabıtalar ise parkın kapalı olmasına aldırmayan çocukların tehlikeli oyununu izlemekle yetiniyor.

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa sahilindeki balıkçıların önünde bulunan çocuk parkı yaklaşık 6 aydır tadilat nedeniyle kapalı durumda. Parkın tel örgülerinde yer alan “Parkımız tadilat nedeniyle geçici olarak kapalıdır” tabelasına rağmen hiçbir çalışma yapılmazken, çevredeki çocuklar parka tel örgülerin altından girerek oyun oynuyorlar.

OYUN ALETLERİ KULLANILMAZ DURUMDA

Parkın içindeki oyun aletlerinin kullanılmaz durumda olması nedeniyle içeride oynayan çocuklar büyük bir tehlikeyle karşı karşıya geliyorlar. Oyun aletlerinin bazılarının kırık olduğu ve herhangi bir güvenlik önleminin alınmadığı dikkat çekerken, parkın ambulans girişinin kapalı olması olası bir kazaya müdahaleyi de zorlaştırıyor.

ZABITA İZLEMEKLE YETİNİYOR

Çocuk parkının ambulans girişinin önünde bekleyen zabıtalar ise çocukların parkta oyun oynamasına herhangi bir müdahalede bulunmuyor. Çevredeki vatandaşlar duruma tepki göstererek, “Parktaki aletlerle bu haliyle kesinlikle oyun oynanamaz. Bazıları kırık ve hiç güvenli değiller. Parka girip oyun oynayan çocukların başına her an bir kaza gelebilir. Yetkilileri görevlerini yapmaya davet ediyoruz” dediler.

SAHİLDE ÇOCUKLARIN OYNAYACAĞI PARK YOK

Habertrak’da dün yer alan haberde de belirtildiği gibi Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ihaleye verdiği ancak yüklenici firmayla yaşanan sorun nedeniyle mahkemelik olunan parkın ne olacağı merak ediliyor. Sahildeki balıkçılarının önündeki park, neredeyse 6 aydır kapalı durumda. Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte sahile akın eden vatandaşlar, çocukları için oyun oynayacakları alan bulamıyor. Habertrak / Bülent Kutlutürk