DOLAR 32,2234 % -0.11
EURO 34,9331 % 0.17
GRAM ALTIN 2.444,47 % 0,49
ÇEYREK A. 3.996,71 % 0,49
BITCOIN 61.652,48 0.921
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi umut dağıtıyor  

Son Güncelleme :

07 Ocak 2019 - 12:27

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Sosyal Belediyecilik kapsamında vatandaş odaklı hizmet verdiklerinin altını çizerek,Süleymanpaşa ilçesine bağlı Yazır ve Generli mahallelerinde yaşayan 2 vatandaşa ev tipi konteynır verildiğini söyledi.

“KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ.”

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığınca tespit edilen ve zor koşularada yaşamını sürdürmeye çalışan iki vatandaşa, projesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan, 30 metrekare büyüklüğünde, salon, banyo ve yatak odası bölümleri bulunan ev tipi konteynırın yanı sıra vatandaşlara 2 adet çekyat, 1 adet de şofben ve elektrikli soba da verildiğini ifade eden Albayrak,“kimsesizlerin kimsesi olmaya devam edeceğiz.” dedi.

DUYGULU ANLAR YAŞANDI

Konteynır tipi evlerine kavuşan vatandaşlar,konteynır evlerin anahtarlarını bizzat kendisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir AlbayrakA teşekkürlerini iletirlerken,Albayrak ise duygulu anlar yaşadı ve,” Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Cumhuriyet, kimsesizlerin kimsesidir” şeklinde meşhur bir sözü var. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak, görev süremizin başından bu yana olduğu gibi bundan sonra da kimsesizlerin kimsesi olmaya devam edeceğiz. Vermiş olduğumuz bu hizmetin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Habertrak/Zekiye Türkkan