DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.853,26 1.374
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Tekirdağ Kültür Merkezi’nde hayat var

Son Güncelleme :

04 Kasım 2019 - 15:34

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Tekirdağ Yahya Kemal Kültür Merkezi’nde Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Edirne Devlet Türk Müziği Topluluğu tarafından Cumhuriyet Konseri verildi. Sanatseverlerin büyük ilgi gösterdiği konser Tekirdağlılara unutulmaz bir gece yaşattı.

İki saate yakın bir süre devam eden konserde müzisyenlerin birbirinden güzel sunumları tıklım tıklım dolu olan salondaki seyircilerden büyük alkış aldı. Tamamı profesyonel olan ekibin

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Merkez Valisi Halil Ulusoy, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, İl Jandarma Komutanı Osman Kılıç Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu konseri izleyenler arasında idiler.

Vali Aziz Yıldırım, sundukları eşsiz konser için tüm sanatçıları tebrik ederek, koro şefine çiçek takdim etti.

Salondaki katılımcıların hep bir ağızdan “bir daha” tezahüratını kırmayan müzisyenler, son olarak söylenen iki eseri tekrar etmelerinin ardından konser sonlandırıldı.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu’nun göreve gelmesinin ardından artan kültür etkinlikleri çalışmaları dikkatlerden kaçmadı.

2 Aralık’ta ise büyük şair Yahya Kemal Beyatlı’nın vefatının 61. Yıl dönümünde Tekirdağlı sanatseverler yine özel bir konser ile buluşacaklar. Adının verildiği kültür merkezinde Tekirdağlıları yine müzik dolu bir gece bekliyor olacak.

Habertrak/Özlem İnan