DOLAR 32,2443 % 0.12
EURO 35,1987 % 0.07
GRAM ALTIN 2.519,63 % 0,76
ÇEYREK A. 4.119,59 % 0,76
BITCOIN 66.673,99 -0.726
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Tekirdağ onu çok sevdi

Son Güncelleme :

23 Nisan 2018 - 11:48

Arslan kaymakam

Süleymanpaşa ilçesine atandığı günden itibaren mesaisinin büyük bir bölümünü vatandaşın arasında geçirmeyi seçen Süleymanpaşa Kaymakamı Tekirdağ Vali Yardımcısı Arslan Yurt, sorunları kısa sürede çözüme kavuşturarak vatandaşın gönlünde taht kurdu.

KOORDİNE İÇİNDE ÇALIŞIYOR

Vali oluru ile aynı zamanda Tekirdağ Vali Yardımcılığı görevini de yürüten Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Tekirdağ’a atandığı günden bu güne kadar 7’den 77’ye herkesin sevgisini kazanmayı başardı. Alçak gönüllüğü ile ön plana çıkan Yurt, her fırsatta halkın arasına karışarak sorun dinliyor. Kurum müdürleri ile sürekli koordineli çalışan Yurt, bütün ziyaretlerine kurum amirlerini de yanında götürüyor.

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİ İHMAL ETMİYOR

48 yaşında 3 çocuk babası Kaymakam Yurt, şehit aileleri ve gazileri de ihmal etmiyor. İlçede yaşayan şehit aileleri ve gazilere özel ilgi gösteren Yurt, özel günlerde bu ailelerin yanında olmayı tercih ediyor. Sosyal Yardımlaşma ve Sosyal hizmetlerden de sorumlu vali yardımcılığı görevini yürüten Yurt, kimsesiz çocuklarla zaman geçirmeyi seviyor.

ÇOCUKLARIN KAYMAKAM AMCASI

Yetiştirme yurdunda kalan kimsesiz çocuklara ve huzur evinde kalan yaşlılara özel önem gösteren Yurt, fırsat buldukça yaşlıları ve çocukları kaldıkları yerde ailesiyle birlikte ziyaret ediyor. Sosyal hizmetler alanında altın çağını yaşayan Tekirdağ, Yurt’un Tekirdağ’a gelmesiyle devletin bu alandaki yatırımları artış gösterdi. Dezavantajlı grupları da yakından takip eden Yurt, özellikle Roman çocukların suçtan uzaklaşması ve beceri kazanması noktasında da projeler geliştiriyor.

SOSYAL PROJELERE ÖNEM VERİYOR

Sosyal projeleri takip eden Yurt, Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlülükleri’nin projelerini yakından takip ederek bu projelerin vatandaşlara ulaşması için özel gayret sarf ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan´ın himayelerinde başlatılan “Okuryazarlık Seferberliği” projesini bizzat takip eden Yurt’un hedefi ilçede okuma yazma bilmeyen kalmaması. Habertrak/Ferhat Akgün