DOLAR 32,5127 % 0.33
EURO 34,8382 % 0.62
GRAM ALTIN 2.424,08 % 1,84
ÇEYREK A. 3.963,37 % 1,84
BITCOIN 58.204,46 -3.565
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°

TEKİRDAĞ’DA DİREKLERİ KESİLEN İŞYERLERİ

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne’de altında iş yeri bulunan binaları denetleyeceklerini açıkladı. Başkan,İnsan canının her şeyden kıymetli olduğuna da dikkat çekti.

Gürkan,, “Bizdeki projelerine bakacağız, o projelere aykırı bir işlem yapılmış mı? yapılmamış mı? Bunu tespit edeceğiz.”demiş.

İnşallah kötü bir durumla karşılaşmayız, kolon kesilmesi en kötü şey. Karşılaşırsak da gereğini yapacağız. Burada hiç kimse bize gelip; ‘Bizi görmezden gelin, affedin’ falan demesin. Ne gerekiyorsa yapacağız.” diye de eklemiş.

Tabii geçirilen acı deprem,yöneticilerimizi biraz olsun hareketlendirmiş.

Edirne Belediye Başkanının bu sözlerini okuyunca aklıma bir vatandaşın ihbarı geldi.

İhbarında çarşı içinde bazı işyerlerinin kolonlarını kestiği belirtiliyordu.

Pek anlamam ama tarife göre kolonların kesildiği,yok edildiği açıkça belliydi.

Şimdi uzmanların ağzından ve yetkililerin demeçlerinden “Deprem bir felaket, bir doğal afet ama bizim hepimizin bundan ders çıkarması gerekiyor. Sorumlu kurumların, kişilerin ama vatandaşların da ders çıkarması gerekiyor. Normal zamanda hiç dikkate almadığınız dediğimiz işlerin depremde bedelinin ne kadar ağır ödendiğini hepimiz gördük.”sözleri düşmüyor.

Şimdi herkes sonuca bakacak…

Neler yapılıyor?

Kentsel dönüşüm hızı ne olacak?

Evraklar 3 sene,5 sene sümeen altlarında kalacak mı?

Takipçisi olacağız.

Direkleri yok edilen işyerlerinde Tekirdağ’da neler yapılacak?

Meraktayız…

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne’de altında iş yeri bulunan binaları denetleyeceklerini açıkladı. Başkan,İnsan canının her şeyden kıymetli olduğuna da dikkat çekti. Gürkan,, “Bizdeki projelerine bakacağız, o projelere aykırı bir işlem yapılmış mı? yapılmamış mı? Bunu tespit edeceğiz.”demiş. İnşallah kötü bir durumla karşılaşmayız, kolon kesilmesi en kötü şey. Karşılaşırsak da gereğini yapacağız. Burada hiç kimse […]

01 Mart 2023 - 9:50