DOLAR 32,2682 % 0.06
EURO 34,7511 % -0.12
GRAM ALTIN 2.399,94 % -0,39
ÇEYREK A. 3.923,91 % -0,39
BITCOIN 62.925,19 -0.61
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Tekirdağ’da eş zamanlı denetim

Son Güncelleme :

08 Ağustos 2020 - 9:45

Covid-19 tedbirleri kapsamında, 81 ilde eş zamanlı olarak başlayan denetimler Tekirdağ genelinde de kapsamlı bir şekilde gerçekleştirildi.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, insanların etkileşim içerisinde olduğu kamuya açık alanları denetleyerek vatandaşlarımıza Covid-19 virüsüne karşı bilinçli davranılması konusunda gerekli uyarıları yaptı.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, denetimler sırasında “Covid-19 salgınının başladığı günden bu yana Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulu’nun önerileri ve Cumhubaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda gerekli kararların ve önlemlerin alınarak uygulamaya geçildiğini, uygulamada aksaklık yaşanmaması için ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının görevlendirildiğini ve denetimlerin yapıldığını, vatandaşlarımızın kurallara tam olarak uyacağına ve bu zor günleri birlikte aşacağımıza inancının tam olduğunu” ifade etti.

Vali Yıldırım, kurallara uyan tüm esnaflara ve vatandaşlara teşekkür ederek,  Tekirdağ’ın örnek il olduğunu hatırlattı, bu durumun değişmesini istemediklerini ifade etti ve vatandaşlarımızın sağlığı için denetimlerin hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

Vali Aziz Yıldırım’a denetimleri sırasında Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, İl Jandarma Komutanı Kıd. Alb. Osman Kılıç, İl Emniyet Müdür V. Fatih Bozboyacı, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan eşlik etti. Haber Merkezi