DOLAR 32,3447 % 0.01
EURO 34,8662 % 0.09
GRAM ALTIN 2.404,75 % 0,47
ÇEYREK A. 3.931,77 % 0,47
BITCOIN 64.141,58 1.321
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 12°

Tekirdağ’ın doktorundan modern klinik

TAM DONANIMLI KLİNİK AÇILIŞINA YOĞUN İLGİ

Tekirdağ Devlet Hastanesi eski Başhekimi Opr. Dr. Atakan Eren, Tekirdağ merkez Süleymanpaşa ilçesinde üroloji kliniği açtı.

Üroloji alanında modern donanımlı ve alternatif tedaviler sunulacak olan üroloji kliniği geniş bir katılımla açıldı. Açılışta; Opr. Dr. Atakan Eren, eşi diş hekimi Pelin Eren ile birlikte davetlilerle yakından ilgilendi.

Açılış öncesi Tekirdağ Berberler Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Kahraman, davetlileri selamlayarak sunum yaptı.  Açılışa katılan tüm davetlilere  teşekkür eden Opr. Dr. Atakan Eren, “Benim için gururlu bir gün. Açılışımıza gelerek bizleri onurlandıran bütün herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Üroloji kliniği açılışına; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ il Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Mustafa Dönmez, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Gökhan Metiner, sağlık camiası ve Tekirdağ protokolü katıldı. Habertrak/Serhat Yeşilipek

 

TAM DONANIMLI KLİNİK AÇILIŞINA YOĞUN İLGİ Tekirdağ Devlet Hastanesi eski Başhekimi Opr. Dr. Atakan Eren, Tekirdağ merkez Süleymanpaşa ilçesinde üroloji kliniği açtı. Üroloji alanında modern donanımlı ve alternatif tedaviler sunulacak olan üroloji kliniği geniş bir katılımla açıldı. Açılışta; Opr. Dr. Atakan Eren, eşi diş hekimi Pelin Eren ile birlikte davetlilerle yakından ilgilendi. Açılış öncesi Tekirdağ […]

02 Haziran 2023 - 17:09