DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
GRAM ALTIN 2.500,70 % 1,40
ÇEYREK A. 4.088,64 % 1,40
BITCOIN 66.914,01 1.966
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°

Tekirdağspor kongresinde aday çıkmadı

Son Güncelleme :

26 Ocak 2018 - 15:42

Günlerdir beklenen Tekirdağspor kongresi hüsranla sonuçlandı. Kongrede aday çıkmadı.

Günlerdir beklenen kongre geçtiğimiz gün Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi.

Kongrede hiç aday çıkmadı. Ayrıca kongreye Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay dışında hiçbir üst düzey yöneticinin katılmaması da dikkatlerden kaçmadı.

ESKİ BAŞKAN NALLAR ZEHİR ZEMBEREK

Tekirdağspor’un eski başkanı Volkan Nallar, kongrede konuyla ilgili tepkisini dile getirdi. Nallar: “Burada herkes eteğindeki taşları döksün. Ben buradan bütün Tekirdağlılara sesleniyorum. Sadece Kadir Albayrak yok. Albayrak’ı eleştiren sadece benim. Herkes gördüğü zaman; ‘Başkanım Başkanım’ yapıyor. Ben kendi partimin belediye başkanı olmasına rağmen adamın kendi sosyal medya hesabının altına yazıyorum. Her yerde de eleştiriyorum ama artık eleştirmeyeceğim. Çünkü sadece Kadir Albayrak yok. Sadece Ticaret Odası Başkanı Cengiz Günay yok. Bu şehrin ileri gelenleri var. Bir kişi kongre salonuna neden gelmiyor? Gelmiyorsa da çiçek gönderme zahmetinde neden bulunmuyor?10 tane 1pazarcı hakkını savunuyor. Ulusal basında gündem oluyor. Kadir Albayrak ve herkes geri adım atıyor. Helal olsun Sami Kayın’a zaferi kazanıyor. İstediğini de yapıyor ama biz 50 tane Tekirdağsporlu hiçbir şey yapamıyoruz. Başta suçlu benim. Zeki Sezer denen adama inandığım için. ‘2 milyon para var. Bu parayı bu takıma bağışlıyorum’ dedi. Ondan sonra da onunla birlikte hareket eden herkes suçludur. Her şey çok güzelmiş gibi konuşuyoruz. Tekirdağ’da her yer bayraklarla donatıldı. Bir tane otobüs süslendi diye. Sesimizi artık duyuralım.Bu salondaki herkes amatör bir takımın seyircisi olmaya adaydır. Eskisi gibi amatör olacağız. Profesyonel olamayacağız. Profesyonel olmak için trilyonlarca lira para harcayacağız. Futbolcuların hala yatmaya, kalkmaya yeri yok. Bu şehirde 24 tane amatör takım var. Bizim en büyük hatamız sadece Tekirdağspor’u görüyoruz. Sadece 1 tane suni çim saha var. 1 tane antrenman yapmaya saha yok. Biz antrenman yapıyoruz. Sahanın yarısında bayanlar antrenman yapıyor. Sahanın kenarında okçular ok atıyor. Bu sadece Kadir Albayrak’ın değil, Vali, Kaymakam, Gençlik Spor İl Müdürü, bu şehri yöneten kim varsa herkesin suçudur. Bu şehirde uyuşturucu kol geziyor. Bonzaiden delikanlılar ölüyor bu şehirde. Nerde spor yoksa orada bir şey olmaz. Futbolcuya senet veriliyor. Futbolcuyla sözleşme imzalanmıyor ve Tekirdağspor’un hak ettiği parayla federasyondan futbolcu tarafından alınıyor. Tekirdağspor bu pozisyona gelene kadar neler yaşadı birileri çıksın anlatsın. Ne alındı? Ne verildi? Hiçbir şey bilmiyoruz. Bildiğimiz tek şey sezonun başında İlhami Özcan Aygün, 500 bin verdi ve bu takım sahaya çıktı. Bu paranın da bir kısmı Tekirdağspor’a bağış olarak verildi” dedi.

Kongreden sonuç çıkmadığı için 1 Şubat tarihine ertelendi. Kongre Tekirdağspor’un acil olan borçların ödenmesini sağlamak için bir heyet kurulmasına karar verdi. Habertrak/Hülya Ural