DOLAR
EURO
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.573,42 1.427
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Tekirdağspor şampiyonluk kupasını aldı

Son Güncelleme :

04 Nisan 2022 - 12:33

KENDİ EVİNDE 3-0 GALİP GELDİ

 

BAL Ligi 8. Bölge 1. Grup takımlarından grup şampiyonu Tekirdağspor, ligin 16. haftasında kendi sahasında Babaeskispor ile karşılaştı. Karşılaşmayı Tekirdağspor, Saruhan, Suat ve Şenol’un golleri ile 3-0  kazandı. Karşılaşma sonunda Tekirdağspor’a şampiyonluk kupası takdim edildi.

Şampiyonluk kupasının verilmesinin ardından AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağspor Başkanı Mülahim Kuru, Teknik Direktör Okan Aydın, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Saygı ve futbolcular davul zurna eşliğinde oynayarak kutlama yaptılar.  Karşılaşmaya Tekirdağspor, beyaz ağırlıklı mavi çizgili, Babaeskispor ise kırmızı, mavi forma ile çıktı. Müsabaka öncesi Tekirdğaspor şampiyonluğunu ilan etmesine rağmen, seyirciler maça ilgi göstermedi.

İLK YARI

Dakika 3’te gelişen Tekirdağspor atağında ceza sahası önünden Saruhan’ın şutunu kaleci kornere çeldi.

Dakika 8’de Tekirdağspor’dan Şenol’un şutunu kaleci çıkarttı. Kaleciden dönen topu tekrar tamamlayan Şenol’un şutu üstten auta çıktı.

Dakika 25’te Babaeskispor’un kullandığı kornerde kaleci Süleyman topu uzaklaştırdı.

Dakika 34’te Suat’ın yerden şutunu Babaeskispor kalecisi kontrol etti.

Dakika 41’de Tekirdağspor atağında ceza sahasına giren Saruhan’ın şutu filelerle buluştu. 1-0

Dakika 44’te Tekirdağspor’dan Suat’ın şutunu kaleci kontrol etti. Müsabakanın ilk yarısına 1 dakikalık uzatma eklendi. İlk yarı Tekirdağspor’un 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

İKİNCİ YARI

Dakika 52’de Tekirdağspor atağında Suat’ın şutu yandan auta çıktı. Dakika 56’da Tekirdağspor’un sağ kanattan atağında Yakup’un şutunu kaleci çıkarttı.

Dakika 59’da Babaeskispor’da Mehmet’in yerine Tolga, Çağrı’nın yerine ise Furkan oyuna dahil oldu.

Dakika 63’te Tekirdağspor’dan Saruhan’ın yerden şutunu defans uzaklaştırdı.

Dakika 62’de Tekirdağspor atağında kaleciden seken topu Suat tamamladı. Tekirdağspor 2-0 üstünlüğü yakaladı.

Dakika 69’da Tekirdağspor’dan Yakup’un şutu yandan auta çıktı.

Dakika 72’de Tekirdağspor’un kontra atağında Şenol kaleci ile karşı karşıya pozisyonda golü bulmadı. Şenol’un plasesini kaleci kornere çeldi.

Dakika 76’da Tekirdağspor atağındfa Şenol’un şutu yandan auta çıktı.

Dakika 77’de Babaeskispor defansının hatasını değerlendiren Şenol, topla buluştu. Şenol’un şutu ile Tekirdağspor 3-0 öne geçti.

Dakika 79’de Tekirdağspor’da Ramazan’ın yerine Alperen, Suat’ın yerine ise Ayberk oyuna girdi.

Dakika 80’de Tekirdağspor’da Şenol’un şutunu kaleci kornere tokatladı.

Dakika 86’da Tekirdağspor’da Cihan’ın yerine Muahmmet, Saruhan’ın yerine  Murat Emre, Şenol’un yerine ise Mustafa oyuna girdi.

Dakiak 88’de Babaeskispor’da Ferhat’ın yerine Alpay, Serkan’ın yerine ise Yusuf oyuna girdi. Karşılaşma 3-0 Tekirdağspor’un üstünlüğü ile sonuçlandı. Müsabaka sonrası Tekirdağspor’a şampiyonluk kupası verildi. Habertrak/Timuçin Çınar