DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.347,99 -0.813
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Tekirdağspor standına özel ilgi

Son Güncelleme :

08 Haziran 2019 - 12:22

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

55. Uluslararası Kiraz Festivali kapsamında sahil dolgu alanında Tekirdağspor’un standını; İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve Ak Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin ziyaret ettiler.

55. Kiraz Festivali kapsamında sahil dolgu alanında açılan stantlarda Tekirdağspor standı büyük ilgi gördü.

Tekirdağspor’un atkılarının, şapkalarının, formalarının tanıtıldığı ve satışının yapıldığı ve spor kamuoyunun büyük ilgisini çeken Tekirdağspor standına özel misafirler ziyarette bulundular. Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın görevli personeli ve Sezayi Çetin festival alanındaki stantları tek tek gezerek, hem bayram kutlamalarında bulundu. Stant sahipleri ile sohbet ederek, olası sorunlarını dinleyen Aydın ve Çetin, stantlara özel ilgi gösterdi.

AYDIN’DAN ÖZEL ZİYARET VE ÖZEL FORMA

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Başkan Mülahim Kuru ve yönetim kurulu üyelerinin tanıtım ve satış yaptıkları Tekirdağspor standında Başkan Mülahim Kuru tarafından karşılandı. Aydın, stanttaki yöneticiler, personel ve halkın bayramını da kutladı.

Tekirdağspor Kulüp Başkanı Mülahim Kuru, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın’a üzerinde Tekirdağspor 59 numaralı Mustafa Aydın yazılı sarı siyahlı forma takdim etti.

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin de standı ziyaret ederek şapka ve forma aldı. Başkan Mülahim Kuru’ya “Tekirdağspor en büyük transferlerini yaptı” diyerek, ortak konu olan Tekirdağspor ile ilgili görüş alışverişlerinde bulundular.

Yönetim Kurulu üyesi Tarık Eski de misafirleri ile tek tek ilgilendi.

Mülahim Kuru ve arkadaşlarına teşekkür eden Tekirdağspor’a başarılar dileyen İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, toplu fotoğraf çekiminden sonra görevli personelleri ile stanttan ayrıldı.

Tekirdağspor Kulüp Başkanı Mülahim Kuru, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın’a Tekirdağ ilindeki başarılı çalışmaları ve Tekirdağspor’a olan yakın ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti ve Tekirdağspor’un ilerleyen günlerde beklenilen, arzu edilen, yerlere geleceğini belirtti.

Habertrak/Özlem İnan