DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
GRAM ALTIN 2.500,70 % 1,40
ÇEYREK A. 4.088,64 % 1,40
BITCOIN 66.838,04 0.155
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°

Tekirdağspor’a Yel’in katkılarıyla destek

Son Güncelleme :

02 Mart 2018 - 10:43

Spor Toto’dan Tekirdağspor’a 500 bin TL destek sağlanacak.

Ak Parti Tekirdağ milletvekili Mustafa Yel, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret ederek Tekirdağspor’a 500 bin TL’lik maddi yardım sözü aldıklarını dile getirdi.

Konuyla ilgili olarak daha önce Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel ile bir araya gelerek Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile görüşen Mustafa Yel, Bakanın Tekirdağspor’a yardım sözü verdiğini kaydetmişti. Maddi yardım konusunda Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na talimat verdi.

OSMAN AŞKIN BAK’A TEŞEKKÜR ETTİ

Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile bir araya gelerek Tekirdağspor’a yapılacak yardımın detaylarını konuşan Yel, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada: “Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile İl Başkanı Cüneyt Yüksel ile birlikte görüşmemizde Tekirdağspor’un içinde bulunduğu zor durumu kendilerine ilettiğimizde bize Tekirdağspor’a yardım sözü vermişti. İşte bu sözünü tutan Sn. Bakanımız, Spor Toto Teşkilat Başkanı’nı talimatlandırarak gerekli yardımın yapılmasını kendisinden istemişti. Biz de Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sn. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret ederek Tekirdağspor’a gerekli ödenek aktarımının nasıl yapılacağının detaylarını konuştuk. 500.000 TL ‘lik bir yardımın sözünü aldık ve bu paranın en kısa sürede Tekirdağsporumuza ulaştırılması için Tekirdağspor Başkanımız Sn. Salih Canikli ile görüşerek gerekli prosedürün başlatılması konusunda kendisiyle anlaştık. Spor Toto Teşkilat Başkanı ile görüşmemizde ayrıca diğer bazı amatör futbol kulüplerimize yardım yapılması konusunda da uzlaştık. Katkılarından dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Osman Aşkın Bak’a ve Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sn. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

Habertrak/Hülya Ural