DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.027,60 -0.644
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°

Tekirdağspor’da ahde vefa

Son Güncelleme :

18 Kasım 2019 - 14:15

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Tekirdağspor’un kuruluşundan bu güne kadarki süre içinde sarı siyahlı formaya tüm gönül verenlere Namık Kemal Stadı’nda oynanan müsabakaların devre arasında teşekkür edilerek şükran plaketi takdim ediliyor.

Tekirdağspor Kulüp Başkanı Mülahim Kuru’nun başlattığı bu değerlendirme kamuoyunun büyük beğenisini ve takdirini kazandı. Ülkemizin farklı illerinden sporcular bölüm bölüm Tekirdağ’a gelerek yıllarca sarı siyahlı forma için ter döktükleri, mücadele ettikleri Namık Kemal Stadı’na geliyorlar. Anılarını tazeliyorlar. Seyircileri, kendilerini destekledikleri taraftarları ile birlikte oluyorlar. Kendilerine sunulan şeref onur plaketleri ile ve edilen teşekkürler ve alkışlar nedeniyle mutlu oluyorlar. Ahde vefanın tadına ulaşıyorlar. Tekirdağspor müsabakalarını dönem arkadaşları ile birlikte izleyerek dünü bugünü birlikte yaşıyorlar. Unutulmamanın keyfini çıkarıyorlar.

Plaketleri takdim edilen Tekirdağspor gönüllüleri ve sporun ileri gelenleri ve protokoldekiler huzurunda hem tarihe şahitlik etmiş oluyor hem de 52 yıllık geçmişe sahip olan Tekirdağspor’un duayenlerine, efsanelerine teşekkür etmenin mutluluğunu yaşıyorlar.

Sporcular, başkanlar, antrenörler son derece memnunlar ve teşekkürlerini sunuyorlar ve şöyle diyorlar: “Yıllar sonra hatırlanmak çok güzel. Onurlandırılmak ve teşekkür edilmek ayrı bir güzellik ve özellik. Yeniden birlikte Tekirdağspor müsabakalarını izlemenin keyfi bir başka oluyor. Seyirciler ile birlikte taraftarların sesini alkışını birlikte yan yana yaşamak ise çok özel bir duygu oluyor. Bu projeyi başlatan ve bizleri yılla sonra hatırlayan Tekirdağspor yönetimine ve projenin mimarı başkanımız Mülahim Kuru’ya çok teşekkür ederiz” diyerek duygu ve düşüncelerini kamuoyuna sunuyorlar.

Bu güzel anlamlı, anlamlı olduğu kadar da Tekirdağspor’un geçmişine, günümüze ve geleceğine de değer veren saygı duyan ve sarı siyahlı bayrağı en üst noktada dalgalandırma prensibi ile yola çıkan başta Mülahim Kuru, “Tekirdağspor çok özel ve güzel bir kulüptür. Sporcusu, yöneticisi, teknik kadrosu, tüm çalışanları, taraftarları hepsi birer değerdir. Saygıyı, alkışı ve teşekkürü fazlası ile hak ediyorlar. Tekirdağspor’un 52 yıldır dalgalanan sarı siyahlı bayrağı, al şanlı bayrağımız ile sonsuza kadar dalgalanmaya devam edecektir. 52 yıl önce başlamış olan Tekirdağspor ruhu ve sevgisi sonsuza kadar sürecektir. Bizlere emanet edilen sarı siyahlı forma çok değerlidir. Formamızın anlamı çok büyüktür. Onu terletenler bizim için özeldir. Tekirdağsporumuzun 52 yıllık geçmişinde kulübümüzün bu günlere gelmesinde büyük emekleri olan sporcu, antrenör, başkan, yöneticilerimize bölüm bölüm Namık Kemal Stadı’ndaki müsabakaların devre aralarında teşekkür ediyoruz ve şükran plaketi sunuyoruz. Bu projemiz sezon sonuna kadar sürecektir. Saygımız, sevgimiz, şükran ve teşekkürlerimiz tüm Tekirdağspor sevdalılarına Tekirdağspor kamuoyuna spor kamuoyunadır.” İfadelerini kaydederek başlattıkları uygulamanın arkasında olduğunu ve mutlu olduğunu dile getirdi.

Habertrak/Özlem İnan