DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.428,57 -0.898
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 12°

Tekirdağspor’dan Milli Eğitim’e jest

Son Güncelleme :

15 Mart 2019 - 14:27

Tekirdağspor’a destek amacıyla başlatılan sticker kampanyasına Tekirdağ’ın okullarından gelen yoğun desteğe karşılık olarak Tekirdağspor yönetimi okullara kayıtsız kalmayarak büyük bir jest yaptı.

Tekirdağspor Başkanı Ahmet Biler ve Yönetim Kurulu üyeleri, Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla’ya teşekkür ziyaretinde bulunarak, Pazar günü oynanacak Tekirdağspor- İstasyonspor karşılaşmasına Tekirdağ’daki tüm okulları davet etti.

Pazar günü saat 14:00’te, Tekirdağ Namık Kemal Stadyumu’nda oynanacak olan Tekirdağspor-İstasyonspor karşılaşmasına tüm öğrencileri ve velileri ücretsiz olarak davet etti. Tekirdağspor’a destek amacıyla başlatılan sticker kampanyasına okulların destek vermesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Tekirdağspor yönetimi tüm veli ve öğrencileri maç heyecanını yaşamaya davet etti.

Tekirdağspor’a destek amaçlı 1 TL ile Tekirdağspor’un stickerlerini alan öğrenciler, desteklerini ilk olarak Süleymanpaşa İlkokulu’nda başlattı. Başlatılan proje sonucu Tekirdağ’daki birçok okul da sticker satın alarak projenin devamlılığının sağlanması amacıyla farkındalık yarattılar.

Tekirdağspor Başkanı Ahmet Biler, Tekirdağspor’un halk tarafından sahiplenilmesi gerektiğine vurgu yaparak, “Tekirdağspor halkın takımı olsun istiyoruz. Gerçekleştirdiğimiz projeler de bu amaca hizmet ediyor.” şeklinde konuştu.

Habertrak/Özlem İnan