DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.030,01 -1.66
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

TSO İlkokulu desteğe katıldı

Son Güncelleme :

12 Nisan 2019 - 13:04

“Tekirdağspor Yaşayacak” kampanyasına büyük destek veren Süleymanpaşa eğitim camiası zincirine bir halka da, Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu’ndan geldi.

Okulun yöneticileri, öğretmenleri, öğrencileri, okul personeli ve veliler de dahil olmak üzere tam kadro olarak aldıkları stickerlar ile Tekirdağspor Yaşayacak kampanyasına destek oldular.

Okul Aile Birliği Başkanı Selin Deviren Tahtabiçer ve beraberindeki destekçilerin başlattığı kampanyaya okul yönetiminin de tam desteği ile gerçekleşti.

FLAMALI BAYRAKLI ÇİÇEKLİ TEŞEKKÜR

Tekirdağspor Başkanı Ahmet Biler ve beraberindeki Tekirdağspor yönetimi okulun Tekirdağspor’a vermiş olduğu desteklerden dolayı TSO İlkokulu’na teşekkür ziyaretinde bulundular.

Okul Müdürü Ahmet Faruk Çiftci, müdür yardımcıları ve Okul Aile Birliği Başkanı Selin Deviren Tahtabiçer ve bazı veliler Tekirdağspor yöneticilerini karşıladılar.

Tekirdağspor Başkanı Ahmet Biler ve beraberindeki heyet, kendilerini karşılayan okul yönetimine Tekirdağspor Kulübünün flamaları ve bayraklarıyla günün anısına Tekirdağspor’u temsilen hediyeler sundular.

 İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ’NDEN TAM DESTEK

Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla, TSO İlkokulu’ndaki anlamlı programa katılarak günü adeta taçlandırdı.

Atilla, başlatmış oldukları kampanyanın hedefine ulaşmış olmasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti. Okul yöneticilerine ve Tekirdağspor yöneticilerine girişimlerinden dolayı teşekkürlerini sunan Atilla, bu ve buna benzer sosyal etkinliklerin devam etmesinin yararlı olacağını dile getirdi.

Tekirdağspor Başkanı Ahmet Biler desteklerinden dolayı Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla’ya çiçek takdim ederek teşekkürlerini sundu.

Habertrak/Özlem İnan