DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.431,29 -1.035
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

“TÜM DÜNYANIN YÜKÜ ONLARIN OMUZLARINDA”

Son Güncelleme :

17 Mayıs 2021 - 15:38

Sağlık Sen Tekirdağ Şubesi tarafından TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’a koronavirüs sürecinde fedakarca çalışan sağlık çalışanlarını temsilen maket hediye edildi. Sağlık çalışanlarının omzunda dünya bulunan maketi çok beğendiğini söyleyen TBMM Başkanı Mustafa Şentop; “Tüm Türkiye olarak koronavirüs sürecinde ellerinden gelenin fazlasını yapan, fedakarca çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza minnettarız. “dedi. 

 Sağlık Sen sendikası tarafından tüm sağlık çalışanları adına taban aylığa seyyanen zam ve pandemi dönemi aktif hizmet süreci kadar erken emeklilik talepleri, TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’a iletildi.

TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Tekirdağ ziyaretinde Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesine uğrayarak sağlık çalışanlarının Ramazan Bayramını tebrik etti.

Ziyarette Sağlık Sen Tekirdağ Şube Başkanı Hamza Öksüz tarafından koronavirüs sürecinde fedakarca görev alan sağlık çalışanının temsili maketi TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’a hediye edildi.

TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, sağlık çalışanlarının koronavirüs sürecinde ailelerinden ve sevdiklerinden feragat ederek çalıştıklarını belirterek; “Hastanede sendika başkanımız bir maket hediye etti. Fikir olarak çok muhteşem. Sağlık çalışanının omuzlarının üzerine dünyayı aldığı bir hediye maket. Küreyi yani dünyayı sağlık çalışanları taşıyor. Hakikatten koronavirüs sürecinde yaşadığımız tabloyu ifade eden bir maket. Sağlık çalışanları bütün dünyanın yükünü omuzlarına alıp kendi hayatlarından feragat ediyorlar. Sevdiklerinden, ailelerinden fedakarlık ediyorlar. Tüm Türkiye olarak koronavirüs sürecinde ellerinden gelenin bin fazlasını yapan, fedakarca çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza minnettarız. “diyerek sözlerini tamamladı. Habertrak/Serhat Yeşilipek