DOLAR 32,4333 % 0.14
EURO 35,2944 % 0.24
GRAM ALTIN 2.528,17 % 1,10
ÇEYREK A. 4.133,56 % 1,10
BITCOIN 66.670,89 -0.613
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°

Türk Eximbank Çorlu irtibat bürosu açıldı

Son Güncelleme :

30 Ağustos 2018 - 12:41

Türk Eximbank, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası arasında gerçekleştirilen protokol anlaşması ile oda bünyesinde hizmet verecek olan irtibat bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen açılış törenine; Vali Mehmet Ceylan, Tekirdağ Milletvekili İlhami Aygun, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım, ÇTSO Başkanı İzzet Volkan ve çok sayıda davetli ile katıldı.

Açılış töreninde, ÇTSO Meclis Başkanı Erdim Noyan, ÇTSO Başkanı İzzet Volkan ve CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Aygün birer konuşma gerçekleştirdiler.

Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım törende yaptığı konuşmada “Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası bünyesindeki firmalarımız, uygulamaya koyduğumuz yeni ürün ve hizmetlerimiz konusunda daha hızlı bilgi sahibi olacak ve ihracatın finansmanı alanında Bankamızın sunduğu düşük maliyetli kredi ve alacak sigortası imkânlarından faydalanarak daha güvenli ve istikrarlı bir finansman ortamında ticaret yapma imkânına kavuşacaklardır ”dedi.

Törende konuşan Vali Ceylan “Son yıllarda yapılan sosyal faaliyet yatırımları ve eğitim yatırımları ile ciddi çalışmalar yapılıyor. Burada önemli ve değerli sanayicilere sahibiz. Eximbank ile beraberde sanayicilerimiz daha efektif şekilde çalışmış olacaklar. Önümüzdeki zamanlarda yeni bir şube ile bölgede ki sanayi ve ticaretin gelişmesi için katkılarda da bulunacaklardır. Böyle bir hizmeti getiren Çorlu TSO ve Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım’a da teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım arasında imzalar atıldıktan sonra irtibat ofisinin açılış kurdelesi kesilerek hizmete açılan Eximbank İrtibat Bürosu ziyaret edildi.

Habertrak/Ferhat Akgün