DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 62.866,52 -1.129
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

TÜRKİYE TEK YÜREK OLDU

Son Güncelleme :

29 Ocak 2018 - 9:44

Tekirdağlı Gazilerden Afrin desteği

Tekirdağ’da gaziler, TSK’nın Suriye’nin Afrin kentindeki terör örgütü PKK YPG’ye yönelik sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı’na destek verip, ordunun emrinde olduklarını açıkladı.

BASIN AÇIKLAMASI YAPTILAR

Tekirdağ Muharip ve Gaziler Derneği Şubesi üyesi yaklaşık 50 gazi, TSK’nın Afrin’de düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek için Üç Kemaller Parkı’nda toplandı. Saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okuyan gaziler, ‘Ülkemizin bekası için teröristlerle savaşan kahraman ordumuzun yanında ve emrindeyiz’ yazılı pankart açtı.

ASKERE DESTEK

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Kıbrıs Gazisi Ahmet Akıncı, Bizim için savaşan kahraman askerlerimize bir nebze olsun manevi destek için bu etkinliği yapıyoruz. Ben kendim Kıbrıs barış harekatının 1 ve 2 çıkarmalarına komando tim komutanı olarak katıldım. Allah ülkemize harp göstermesin. Savaşın acı ve en iyi yönünü tattım. En iyi yönü nedir Rum bayrağını indirip Türk bayrağını göndere çektim. En kötü yönü ise, şehitlerimizi gördüm, yaralanan askerleri gördüm. Bunun için şuanda orada bizler için savaşan askerlerimize Allah güç versin. Ülkemize bir daha kötü günler göstermesin” dedi.

Gazilerin etkinliği, alanda kurulan ses siteminde kahramanlık türkülerinin çalınması ile son buldu. Habertrak/Ruhan Yalçın