DOLAR 32,3734 % -0.06
EURO 34,9046 % 0.19
GRAM ALTIN 2.390,64 % -0,26
ÇEYREK A. 3.908,70 % -0,26
BITCOIN 61.851,68 4.603
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°

 “Ülke derin bir krizde”

Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli, Hasan Ali Yücel Meydanı’nda yaptığı açıklamada ülkenin sosyo- ekonomik yönden kötü bir gidişatta olduğunu söyledi.

 

Ülkenin derin bir krizde olduğunu dile getiren İlçe Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli, “İktidar partisinin ve genel başkanının Türkiye Yüzyılı açıklamalarıyla göklere çıkardığı ülkemiz maalesef derin bir siyasi, ekonomik ve sosyal kriz ile boğuşmaktadır. Artık sağır sultanın bile duyduğu ve derinlemesine hissettiği bu krizi nedense ne iktidar partisi ne de onun ortakları hissetmemekte ve görmemektedirler. İktidarın yaşanan kriz karşısındaki pervasızlığı ile birlikte ülkemiz yeni bir genel seçime doğru sürüklenmektedir. Bugün Cumhuriyet değerlerini savunan tüm vatandaşlarımız Millet İttifakı çatısı altında toplanmakta ve bu kötü gidişe son vermenin yollarını aramaktadır.

Bu kapsamda bizler de Cumhuriyet Halk Partisi mensupları olarak Süleymanpaşa ilçesinde partimiz için var gücümüzle çalışmaya and içmiş bulunmaktayız. “diye konuştu.

 

“YAPICI BİR MUHALEFET ANLAYIŞI SERGİLEYECEĞİZ”

 

İlçe belediyesini yakından takip ettiklerini ifade eden İlçe Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli, “Bundan sonra yapacaklarımız CHP Genel Merkezi’nin ‘Türkiye Vizyonu’ doğrultusunda ve büyük Atatürk’ün ilke ve devrimleri çerçevesinde Süleymanpaşalı her vatandaşımıza ulaşmak, onlara aydınlık geleceğimizin kapılarını nasıl açacağımızı anlatmak, gençlerin umutlarını yeşertmek; esnafımızın, çalışanımızın, çiftçimizin ve ev kadınımızın özetle ülkemizin aydınlık geleceğinden umudunu kaybetmekte olan tüm vatandaşlarımızın bu vizyona inanmalarını sağlamak olacaktır.

Bu kapsamda öncelikle parti içi birlik ve beraberliğin sağlanması, parti üye sayımızın hedeflenen noktaya ulaşması, üyelerimizin parti etkinliklerine katılımlarının artırılması için var gücümüzle çalışacağız. Uzun zamandır ihmal edilmiş olan, partimize bağlı olsun olmasın tüm kurum ve kuruluşlarda çalışan yoldaşlarımızın ve gönüldaşlarımızın yanlarında olacağız ve onların sorunlarını en üst düzeyde dile getireceğiz, dertlerine derman olacağız.  Sorumluluk alanımızda bulunan yerel yönetimler ve kamu kurum ve kuruluşlarının yapmış oldukları hizmetler ve icraatları daima yakından takip edeceğiz. Bu noktada yapıcı bir muhalefet anlayışı sergilerken tespit ettiğimiz yanlışları da kamuoyuna açıklamaktan ve bu yanlışları gerekirse yargıya taşımaktan çekinmeyeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin mahalle örgütlenmelerini daha işlevsel hale getireceğiz. Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve meclis üyelerimiz ile ayrım gözetmeden birlikte çalışacağız.  CHP olarak Süleymanpaşalı hemşehrilerimize hak ettikleri bir yerel idarenin ilk yerel seçimlerde kurulacağının sözünü şimdiden veriyoruz.  Yaşadığımız bu zor günler Türkiye Cumhuriyeti’ne inanan, Atatürk ilke ve devrimlerini savunan vatandaşlarımızın umutsuzluk içinde kıvranacakları günler olmamalıdır.

Gün iktidara yürüme günüdür. Gün memlekete huzuru, barışı ve demokrasiyi taşıma günüdür.

Gün gelenleri selamlama günüdür. “ diyerek sözlerini tamamladı. Haber Merkezi

Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli, Hasan Ali Yücel Meydanı’nda yaptığı açıklamada ülkenin sosyo- ekonomik yönden kötü bir gidişatta olduğunu söyledi.   Ülkenin derin bir krizde olduğunu dile getiren İlçe Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli, “İktidar partisinin ve genel başkanının Türkiye Yüzyılı açıklamalarıyla göklere çıkardığı ülkemiz maalesef derin bir siyasi, ekonomik ve sosyal […]

07 Ocak 2023 - 10:30