DOLAR 32,2234 % -0.11
EURO 34,9331 % 0.17
GRAM ALTIN 2.444,47 % 0,49
ÇEYREK A. 3.996,71 % 0,49
BITCOIN 60.912,43 0.07
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

“Ülkemizi gururla temsil ediyor”

Son Güncelleme :

22 Ekim 2020 - 10:40

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.)’nin kuruluşunun 180. Yıldönümü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

“MARKA DEĞERİ YÜKSEK DEV BİR MİLLİ KURULUŞ HALİNE GELMİŞTİR”

PTT’nin kurulduğu tarihten itibaren ilerleme ve gelişme gücünü her yıl artırarak, her zaman yeniliklerin uygulayıcısı olarak,  kaliteli hizmet anlayışı ve 180 yıllık birikimiyle ülkemizi gururla temsil etmeye devam ettiğini kaydeden Vali Yıldırım, “İlk Posta Teşkilatımız, Osmanlı Devleti’nin tüm halkının ve yabancıların posta ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla 23 Ekim 1840 tarihinde kurulmuştur. Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.) günümüzde posta, kargo, lojistik, e-ticaret, bankacılık ve sigortacılık alanlarında çağdaş, yaygın, kaliteli ve güvenilir bir şekilde ülkemizin her köşesinde hizmet vermekte olan marka değeri yüksek dev bir milli kuruluş haline gelmiştir.” Şeklinde konuştu.

“VATANDAŞLARIMIZA FEDAKARCA HİZMET VERMEYE DEVAM ETMİŞTİR”

Yıldırım mesajını şu ifadelerle noktaladı: “Koronavirüs salgını nedeniyle Türkiye’de internet üzerinden alışverişlerde artış yaşanmıştır. Kargo sektörü,  bu artıştan oldukça etkilenmiş, kargo sektörü çalışanları, bu zor dönemde vatandaşlarımıza fedakarca hizmet vermeye, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam etmişlerdir. Bizler de virüsün yayılımının azalması için üzerimize düşen görevi yerine getirmeye; koronavirüs tedbirlerine uymaya, maske, sosyal mesafe, el hijyeni kurallarına riayet etmeye devam edelim. Koronavirüs, aldığımız tedbirlerden güçlü değildir. Koronavirüs pandemisi sürecinde üstün görev anlayışı ile vatandaşlarımıza hizmet veren tüm kargo çalışanlarına teşekkür ediyor, PTT’nin kuruluşunun 180. yıldönümü kutluyorum.”

Habertrak/Zekiye Türkkan