DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
GRAM ALTIN 2.500,70 % 1,40
ÇEYREK A. 4.088,64 % 1,40
BITCOIN 66.793,28 0.572
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°

Vatan Partisi’nin Tekirdağ vizyonu

Son Güncelleme :

22 Mart 2019 - 15:35

Vatan Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Karaoğlu ve beraberindeki heyet Habertrak Gazetesi’ne ziyarette bulundu.

Başkan Adayı Karaoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Programı çerçevesinde, hayata geçirmeyi hedefledikleri projeleri anlattı.

Vatan Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Karaoğlu, Vatan Partisi Tekirdağ İl Sekreteri Hasan Hayri Çaktı ve CHP’den istifa eden İlhan Ozan Habertrak Gazetesi’ne yaptıkları ziyarette yerel yönetim programlarını anlattı.

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR PROGRAMI

Tekirdağ Büyükşehir Programı çerçevesinde, hayata geçirmeyi hedefledikleri projeleri Başkan Adayı Karaoğlu, şu şekilde aktardı: “1- Tüm Tekirdağ’da araç trafiğine alternatif olarak raylı sistem kurulacak. 2- Turizm ve balıkçılık yaygınlaştırılacak. 3- İstanbul ve Çanakkale yönlerine deniz ulaşımı sağlanacak. 4- Kooperatifçilik desteklenecek köylünün ürettiği ürünler ucuz yoldan halka ulaştırılacak. 5- Taşeron işçiliği tamamen kalkacak bütün çalışanlar aynı haklara kavuşacak. 6- Çarpık sanayileşmeye betona ve ranta değil doğaya ve halka yatırım yapılacak. 7- Kanser tarama hastanesinin faaliyete geçmesi için kararlılıkla çalışılacak.”

YEREL YÖNETİM VİZYONLARI

Yerel yönetim programlarından da bahseden Karaoğlu, projelerinin vatandaş odaklı olarak yürütüldüğünü söyledi. Karaoğlu, Vatan Partisi olarak yerel yönetim vizyonlarını ise şu başlıklarla sıraladı: Milli Kent, Demokratik Kent, Üreten Kent, İnsancıl Kent, Toplumcu Kent, Özgür Kent, Çağdaş Kent, Doğal Kent, Güzel Kent, Kadıncıl Kent, Çocukların ve Gençliğin Kent, Engelsiz Kent.

Habertrak/Zekiye Türkkan