DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
GRAM ALTIN 2.500,70 % 1,40
ÇEYREK A. 4.088,64 % 1,40
BITCOIN 67.161,63 0.361
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Vatandaşlar eğlendi esnaf bayram etti

Son Güncelleme :

10 Haziran 2019 - 15:51

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Bu yıl 55.’si düzenlenen Uluslar arası Kiraz Festivali’ne yerli ve yabancı çok sayıda turist ilgi gösterdi. Yoğun katılım sağlanan Kiraz Festivali’nde vatandaşlar etkinliklerle dolu dolu beş gün geçirirken, esnaf da Kiraz Festivali’nde bayram etti.

Kiraz Festivali kapsamında düzenlenen survivor parkuru, Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşleri, Kiraz Güzeli Yarışması, konserler, resim sergileri etkinlikleri vatandaştan tam not aldı. Festival kapsamında sahilde kurulan stantlarda satış yapan esnaf da bayram etti.

Tekirdağ’da düzenlenen Kiraz Festivali kapsamında kurulan parkurda yaş grubu farketmeksizin herkes Survivor heyecanı yaşadı. Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşleri de güreş severlerin ve halkın büyük ilgisini gördü. Bunun yanı sıra Kiraz Festivali kapsamında sahneye çıkan sanatçılara halk yoğun ilgi gösterdi. Büyük katılım sağlanan Kiraz Festivali konserleri en çok sahil dolgu alanında stant açan esnafın yüzünü güldürdü.

AKIL OYUNLARI ETABI DA VAR

Tekirdağ’ın merkez ilçesi Süleymanpaşa’da kurulan mini Survivor alana vatandaşların yoğun ilgi ve yarışmada yer alma talebi var. ‘Herkesin bir gün Survivor’da yarışsam keşke’ dediği parkurun bir benzeri 55’inci Uluslararası Kiraz Festivali kapsamında Tekirdağ Sahil alana kuruldu.  Ekranlarda Survivor programını izleyip ‘Keşke’ bu yarışlarda bende bulunsam diyen 7’den 70’ vatandaşlar bu heyecanını mini Survivor parkurunda geçiriyor. Mini Survivor parkurunda yarışa başlayan vatandaşlar ilk etapta çeşitli engellerden geçiyor. Engeller aşıldıktan sonra sıra akıl oyunları etabına geliyor. Akıl oyunları etabını başarıyla ilk tamamlayan yarışçılar Mini Survivor’un galibi sayılıyor.

“YARIŞTIKÇA YARIŞMAK İSTİYORLAR”

Survivor parkurunun Acun Ilıcalı’sı görevini üstlenen Semih Güngör, herkese Survivor heyecanı yaşattıklarına değinerek, “Bugün burada 55’inci Kiraz Festivali Süleymanpaşa Belediyesi Survivor Parkurunda herkese Survivor heyecanı yaşatıyoruz. Çocuklar yarışıyor, aileler yarışıyor. ‘Herkesin bir gün Survivor’da yarışsam keşke’ dediği parkuru bugün buraya kurduk. Kadınlar yarıştı, küçükler yarıştı, aileler yarıştı. Hatta eşler yarıştı. Çok eğlenceli insanların ekranlarda izleyip denemek istediği parkuru burada görmesi insanlara çok keyif veriyor. Bizde bunlara katkı vermek için burada bulunuyoruz ve bundan çok mutluluk duyuyoruz. Tekirdağ Kiraz Festivali’nde herkesi bu parkura bekliyoruz. Çok büyük bir talep var özellikle çocuklar çok seviyor. Ailelerde onlar yarıştıkça yarışmak istiyorlar. Gerçekten bu havada bile çok büyük bir ilgi var” değerlendirmesinde bulundu.

Habertrak/Özlem İnan