DOLAR 32,2695 % 0.08
EURO 34,7029 % -0.24
GRAM ALTIN 2.400,90 % -0,35
ÇEYREK A. 3.925,47 % -0,35
BITCOIN 63.068,27 -0.562
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°

Yatırımda Başkan Uyan farkı

Son Güncelleme :

24 Eylül 2018 - 10:53

Her gün bir sokakta yol çalışması yürütülüyor

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Yeniçiftlik Mahallesi’ne yaptığı yatırımlarla adeta rekor kırarak, belde belediyesi döneminden bu yana mahalleye en çok yatırım getiren belediye başkanı oldu.

Mahalle sakinleri yatırımlardan ve özellikle belde belediyesi döneminden bu yana süregelen yol sorununa çözüm ürettiği için Başkan Uyan’ın farkını gördüklerini söylediler.

Altyapı yatırımları devam eden mahallede yol sorununun ortadan kaldırılması için çalışan Başkan Uyan, mahallede asfalt sezonunun açılmasından bu yana mahallede 90 km yol yapılmasını sağladı.

MENEKŞE VE KARANFİL CADDELERİ TAMAMLANDI

Marmaraereğlisi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleriyol yapım çalışmalarına Yeniçiftlik Mahallesi Karanfil Caddesi ve bağlantılı sokaklar (Şavşatlılar Sitesi bölgesi) ile Menekşe Caddesi sokaklarında devam etti.  Stabilize malzeme ile zemini güçlendirilen yollarda sathi kaplama çalışmalarını tamamladı. Bölgede yaklaşık 320 ton stabilize malzeme kullanılırken, 190 ton ise sathi kaplama kullanıldı.

“BELDE BELEDİYESİ DÖNEMİNDE ALAMADIĞIMIZ YATIRIMLARI ALDIK”

Şavşatlılar Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tağhan, Başkan Uyan’a ve ekibine teşekkür ederek; “Yıllarca mahallemizde yol sorunu vardı. Belde belediyesi olduğu dönemlerde yapılmayan yatırımlar şimdi tek tek tamamlanıyor. Eskiden suyumuz kesilirdi, şimdi hiç kesilmiyor. Altyapıda kanalizasyonumuz da geliyor. Mahallemizde toprak olan yollar asfaltlanıyor. İnşallah mahallemiz daha da güzelleşecek. Başkan Uyan ve ekibine yılardır yapılmayanları yaptıkları için teşekkür ederiz.” dedi.

Habertrak/Ferhat Akgün