DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.604,95 1.05
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°

Yurdakul aile yaşam merkezini inceledi

Son Güncelleme :

12 Mart 2018 - 11:58

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Hacıevhat Mahallesi, Şehit Selim Vural Caddesi üzerinde bulunan Zülfikar Ağa Parkı’nın olduğu alana yapılan “Aile Yaşam Merkezi” çalışmalarını inceledi.

İncelemeler esnasında; CHP Malkara İlçe Başkan Vekili Hamiyet Kurban ile Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Malkara Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kökten, Belediye Meclis Üyeleri Nuran Başkütük ve Recai Örs yer aldı.

Yapımı devam etmekte olan “Aile Yaşam Merkezi” inşaat çalışmalarını inceleme esnasında Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Aile Yaşam Merkezi inşaatı çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İnşaat çalışmalarının sonuna geliyoruz. Hacıevhat Mahallesinde yaşayan vatandaşlarımızın hizmetine en kısa sürede sunulması için büyük gayret gösteriyoruz. İnşaat bittiğinde ilçemize ve Hacıevhat Mahallesine yakışan bir proje olacak. Vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi olarak yaptığımız yatırımlar ile İlçemizin çehresini değiştiriyoruz. Modern bir Malkara yaratmak için çalışmalarımız devam ediyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak’a bizlere vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. Habertrak/Ferhat Akgün