DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
GRAM ALTIN 2.500,70 % 1,40
ÇEYREK A. 4.088,64 % 1,40
BITCOIN 66.907,90 -0.239
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Yurdakul CHP Kadın Kollarıyla bir araya geldi

Son Güncelleme :

29 Ocak 2018 - 12:04

 

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, CHP Malkara İlçe Kadın Kolları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Düzenlenen kahvaltı programına; CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, CHP Malkara İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kökten, CHP Malkara Kadın Kolları Yönetim Kurulu ile Üyeleri,  CHP Malkara Gençlik Kolları Başkanı Aykut Yeniceli katıldı.

Burada bir konuşma yapan CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan; “Kahvaltı programına katılan yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Malum Pazar günü Tekirdağ da il kadın kolları kongresi var.  Yaptığımız ilçe kadın kolları seçiminde zaten il delegesi olan arkadaşların isimleri belirlendi. İl delegesi olan arkadaşlar pazar günü mutlaka Tekirdağ’a giderek oylarını kullansınlar. İnşallah yapılacak olan CHP Tekirdağ İl Kadın Kongresi seçimleri partimiz için hayırlı olur.” dedi.

CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan’ın konuşmasının ardından CHP Malkara İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu ve Üyelerine katılımları için teşekkür ederek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Türk toplumunda kadının saygın bir yeri vardır. Kadınların yerel yönetimlere ve parti üyeliğine katılımına teşvik etmeliyiz. Seçimlere kısa bir süre kaldı. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetine sahip çıkmamız için sizlere önemli bir iş düşmektedir. Yapılacak olan CHP Tekirdağ İl Kadın Kongresi partimize hayırlı olsun” dedi. Habertrak/Timuçin Çınar