DOLAR 32,2157 % 0.03
EURO 35,1120 % 0.26
GRAM ALTIN 2.532,66 % 1,28
ÇEYREK A. 4.140,89 % 1,28
BITCOIN 67.037,28 -0.168
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Yüzüncü Yıl Spor Kulübü’nün gurur gecesi

Son Güncelleme :

19 Şubat 2018 - 11:40

Birinci Amatör Lig’de şampiyon olarak süper amatöre yükselen Yüzüncü Yıl Spor Kulübü birlik ve dayanışma gecesinde bir araya geldi. Gecede şampiyonluk kupası havaya kaldırıldı.

YOĞUN KATILIM OLDU

düzenledi. Değirmenaltı Mets Kafe’de gerçekleşene yemeğe, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Kulüp Başkanı Ekrem Daştan, Kulüp Başkan Yardımcısı Ercan Üstün, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Mülayim Kuru, Mestan Özcan, Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Kaya ve çok sayıda davetli katıldı. Gecenin sunuculuğunu ise kulüp yöneticisi İsmail Çetinkaya yaptı.

Gecede kulüp çalışmaları hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Ekrem Daştan, katılımcılara teşekkürlerini iletti.

DİJİTALLE ÇOCUKLARIMIZ MUTLU OLMUYOR

Çocukların dijitalle mutlu olmadığını kaydeden Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Ben öncelikle Yüzüncüyıl Spor Kulübü’nün değerli yöneticilerini gençlere kendilerini adadıkları için kutluyorum. Bilindiği üzere çağımız bilgi çağı, internet çağı. Biz maalesef çocuklarımızı sadece okumaya, dijital ortamlarda bulunmaya sevk etmiş durumdayız. Maalesef biz çocuklarımızı bu şekilde mutlu edemiyoruz. Çocuklarımıza başka faaliyetlerde bulunmamız lazım. Sadece belli alanlarda eğitim almak, sadece okula gitmek tek başına olmuyor. İnsanın doğasına yaradışına aykırı. Eğer biz çocuklarımızdan çok şey bekliyorsak onları mutlu edecek faaliyetler içerisinde girmemiz lazım. Sportif faaliyetlerle çocuklarımızı daha aktif hale getirebiliriz” dedi.

SPOR DERSLERE OLUMSUZ ETKİ YAPMAZ

Sporla uğraşan öğrencinin derslerinin kötü olacağı yönünde bir algının olduğunu kaydeden Yurt, “Sporla uğraşmak kesinlikle çocukların derslerine olumsuz etki yapmaz. Bu durum velilerimizin anne ve babaların en büyük korkusudur. ‘Çocuklarımız mümkün olduğu kadar ders çalışsın, evde otursun, ders çalışsın’ deriz. Çocuklarımızı bu şekilde hayata hazırlayamayız” diye konuştu.

ÇOCUKLARINIZI SPOR YÖNLENDİRİN

Çocukların gelişimi için spora çocukların yönlendirilmesini isteyen Yurt, “Bilim adamlarımızın yaptığı bazı tespitler var. Bu tespitlerde deniyor ki: Çocuklarınız spor sevk edin. Eğer çocuklarınızda bireysel yetenek buluyorsanız bireysel sporlara yönlendirin. Güreşe judoya yönlendirin. BU çocuk eğer gelecekte sporcu olmasa bile cengâver bir insan olur. Pazarlamacı olur. Mükemmel bir insan olur. Eğer çocuklarınız takım oyunlarından hoşlanıyorsa futbola, voleybola yönlendirin. İleride ekibi ile çalışan iyi bir insan olacaktır” ifadelerini kullandı.

Gecede Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Kaya, 1. Amatör Lig’de şampiyon olarak süper amatör lige yükselen takıma temsili kupa verdi. Gece daha sonra canlı müzik eğlencesi ile devam etti. Habertrak/Ferhat Akgün