DOLAR 32,2289 % -0.05
EURO 34,6644 % -0.06
GRAM ALTIN 2.394,18 % 0,04
ÇEYREK A. 3.914,48 % 0,04
BITCOIN 61.272,20 -1.478
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°

Tekirdağ’a özel plaj

Son Güncelleme :

13 Ocak 2023 - 15:44

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ merkezde hem de önemli bir yerde şehir merkezine yakın bir plajın müjdesini verdi.

Hükümetin büyük bir yatırım yaptığı Millet Bahçesi içinde yapılacak olan plajın Süleymanpaşa Belediyesi’nin ikinci plajı olacağı ifade edildi.

Bu konuda gazetemiz Habertrak, birçok defa haber ve köşe yazıları yazmış, Millet Bahçesi içinde yepyeni bir proje ile aile plajının da eklenmesini istemişti.

Habertrak’ın dile getirdiği halkın istekleri Başkan Cüneyt Yüksel, kayıtsız kalmayarak Millet Bahçesi içine ek bir proje ile aile plajının ekleneceğini belirtti.

Abant’ta gazetecilere yaptığı açıklamada gazetemizin sorusu üzerine bu açıklamayı yapan Yüksel, Millet Bahçesi’nin ve plajın da ilkbahar sonunda hizmete gireceğini, yoğun bir çaba gösterildiğini, Millet Bahçesi’nin bahar ayları başında da açılabileceğini kaydetti.

Bilindiği gibi Süleymanpaşa Belediyesi’nin Kumbağ’da da geniş halk kitlelerinin gittiği geniş aile plajı bulunuyor.

Bundan sonraki hedef, daha önceki Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat tarafından planlanan, ancak bir türlü gerçekleştirilemeyen Değirmenaltı- Dereağzı plajlarının da devreye alınması olacak.

Bir başka konu ise çoktandır yapılmayan, hatta yanına bile yaklaşılmayan Değirmenaltı deresinin üstünün kapatılması olacak.

Bu konuda da önümüzdeki aylarda işe başlanacağı müjdesi verilirken seçim beyannamesinde olduğu gibi bu derenin kapatıldıktan sonra üstünün çay bahçeleri ile donatılacağı bilgisi paylaşıldı.

Süleymanpaşa Belediyesi, basın toplantısında ayrıca Perşembe pazarına yer arandığı, şehir merkezinde kapalı pazar yeri olmayan mahalle kalamayacağı da açıklandı.

Biz de bu hizmetlerden dolayı Süleymanpaşa Belediyesi’ni kutluyoruz