DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 62.877,99 -1.983
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 12°

Çorlu ilçesinin yatırımları değerlendirildi

Son Güncelleme :

11 Ağustos 2020 - 13:04

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Belediyesi ve TESKİ yöneticileri, Çorlu ilçesinde gerçekleştirilmesi planlanan altyapı ve üstyapı yatırımları hakkında bir toplantı düzenledi.

Toplantıda, Çorlu ilçesinde tamamlanan, devam eden ve planlanan projeler hakkında değerlendirmeler yapıldı ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca Ali Osman Çelebi ve Cemal Gürsel Bulvarı Yağmursuyu ve Yol Yapım İşi, Orion Kavşak Düzenlemesi Yapım İşi, Çorlu İlçesi Kısmi İçme Suyu İnşaatı ve Bülent Ecevit Bulvarı Üst Geçit Yapım İşi projeleri ele alındı. Projeler hakkında TESKİ yöneticileri ve Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı yöneticileri düzenledikleri sunumla katılımcılara bilgiler verdi.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, meclis üyeleri ile Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Belediyesi ve TESKİ yöneticileri katıldı.

Başkan Kadir Albayrak, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, “Projelerimiz hakkında değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. İl genelinde halkımıza kaliteli hizmet vermek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çorlu ilçemizde söz konusu projelerimizin yapımına kısa süre içerisinde başlayacağız. Halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Haber Merkezi