DOLAR 32,3681 % -0.35
EURO 34,7195 % -0.27
GRAM ALTIN 2.390,82 % -1,32
ÇEYREK A. 3.909,00 % -1,32
BITCOIN 57.702,83 0.482
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

“Gönül belediyeciliğini 11 ilçemize yayacağız”

Son Güncelleme :

22 Ocak 2024 - 16:22

“Gönül belediyeciliğini 11 ilçemize yayacağız”

“BÜYÜKŞEHİRİN 10 YILDA YAPAMADIKLARINI 4 BUÇUK YILDA YAPTIK”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye başkan aday Cüneyt Yüksel, gazetecilerle bir araya geldi. Basının sorularını yanıtlayan başkan aday Yüksel; Yaklaşık 4,5 yıl Süleymanpaşa belediye başkanlığı yaptım. Şehrimizin dört bir yanında herkes bilir ki gece gündüz demeden her gün çalışarak büyükşehrin bu şehre 10 yılda yapamadığını biz dört buçuk senede yaptık. Artık biz gerçek gönül belediyeciliğini 11 ilçemize yaymak istiyoruz.” diye konuştu.

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesindeki bir otelde düzenlenen basın toplantısına AK Parti Tekirdağ Milletvekili Gökhan Diktaş, AK Parti İl Başkanı Ali Gümüş, MHP İl Başkanı Süleyman Fethi Şirin ve gazeteciler katıldı:

  “ARTIK YAPARIZ DEVRİ GELİYOR!”

Belediyecilikte “bakarız” devrinin biteceğini ifade eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye başkan aday Cüneyt Yüksel; “Hiç kimseye kapımızı kapatmadık. Hiç kimseye bakarız deyip yapmamazlık yapmadık. Bakarız, Bakarız, Bakarız. Nerede yaparız? Yok. Artık bakarız devri bitti arkadaş yaparız devri geliyor! Artık laf üretme devri bitti. Proje ve hizmet üretme devri başladı. Bugün hepimiz çok iyi biliyoruz Saray’da hala çadırda yaşayan kardeşlerimiz var.  Ergene’deki sokaklarda yürünemediğini biliyoruz. Çerkezköy, Kapaklı, Çorlu, Süleymanpaşa hattında yaşanan yol sorunlarını biliyoruz. Altyapı sorunlarını ki Türkiye biliyor TESKİ’yle olan yaşadıklarımızı su patlakları yüzünden özellikle. Neler yaşadığımızı hepimiz çok iyi biliyoruz. Biz sadece Tekirdağ’da Süleymanpaşa ilçesi değil 11 ilçemizin her köşesinde, her mahallesinde, her sokağında, gönül belediyeciliğinin, gerçek belediyeciliğin izini bütün hemşerilerimize tattırmak istiyorum. Yaklaşık 4,5 yıl Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı yaptım. Şehrimizin dört bir yanında herkes bilir ki gece gündüz demeden her gün çalışarak büyükşehrin bu şehre 10 yılda yapamadığını biz dört buçuk senede yaptık. Seçime kadar açılışları arka arkaya koysak bütün günlerimiz dolar. Artık biz gerçek gönül belediyeciliğini 11 ilçemize yaymak istiyoruz.”diye konuştu.

“KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN”

Seçimi kazanacaklarından emin olduklarını dile getiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye başkan aday Cüneyt Yüksel; “Bilin ki 1 Nisan sabahı itibariyle gece gündüz demeden, benimle birlikte yorulmadan çalışacak kadrolarla birlikte biz bu şehrin 11 ilçesinin bütün mahallelerini didik didik tarayarak bütün sorunlarını Allah nasip ederse hızlıca çözerek sizlerin gönlünde nasıl Süleymanpaşa’da taht kurduysak 11 ilçemizin 11’inde de gönüllerinde taht kuracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. İl başkanıyken söylediğim bir laf vardı. Bu belediyeyi alana kadar uyumak sizlere haram olsun demiştim teşkilat mensuplarımıza. Allah rızası için; bizden sonraki gelecek nesillerin hakkı için, 31 Mart akşamına kadar tüm teşkilat, Cumhur ittifakının tamamına söylüyorum; uyku haram olsun! Bu şehirde gerçek belediyeciliği gönül belediyeciliği ile kavuşturmak için gece gündüz demeden çalışmaya var mısınız? Birlik ve beraberlik içinde, kimseyi ötekileştirmeden, rakiplerimiz kim olmuş hiç bakmadan herkes kimin ne olduğunu iyi biliyor merak etmeyin.” diyerek sözlerini tamamladı. Başkan adayı Yüksel daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Habertrak/Serhat Yeşilipek