DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
GRAM ALTIN 2.500,70 % 1,40
ÇEYREK A. 4.088,64 % 1,40
BITCOIN 66.815,15 1.848
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°

Tekirdağspor 3 puana hasret kaldı

Son Güncelleme :

11 Aralık 2017 - 14:42

 

Tekirdağspor-Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor

Stad: Namık Kemal Stadı

Hakemler: Ali Akdeniz (Muğla Bölgesi), Faik Polat(Aydın Bölgesi), Muhammet Ali Doğan (İzmir Bölgesi)

Dördüncü Hakem: Erdem Temel (İzmir Bölgesi)

Gözlemci: Sertan Bakan

Temsilci: Feramuz Erdin

Tekirdağspor:35Onur Muhammet Parlar,5Taha Bartu Bulut,97Vedat Saygı,52Yasin Öztop,25Emre Kars,23Yunus İlgen,20Ünal Avcı,14 Mücahit Özkul, 7İbrahim Can Köse, 17Aykut Çakay, 4Samet Önger

Yedekler:64Çağan Kazancılı,8Cesur Urgun, 59Tarkan Hanci, 69Emre Alan, 54Samet Şahin, 90Mert Utku Çarkçı, 21Berk Akıncı

Teknik Sorumlu: Ali Nail Durmuş

Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor:90Fehmi Karakeçili, 9Alican Tez, 5Gökhan Şahin, 28Bilal Şeflek, 33Alper Hamdi Bayraktar, 99Mehmet Eksik, 50Hakan Albayrak, 14Ahmet Buğrahan Tuncay, 8Berkay Polat, 17 Muhammet Can Öztürk, 26Ömer Faruk Ermeç

Yedekler: 1Ebubekir Elihoş, 6Bekir Can Kara, 53Ali Sabuncu, 27Yeldar Yamaç, 10Metehan Andaç Özlü, 67Fırat Man, 89Fatih Sandallı

Teknik Sorumlu: Rıza Tuyuran

Tekirdağspor-Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor

Maçtan notlar

Ligin 16. Haftasında Tekirdağspor kendi evinde ilk yarının son maçında Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Maça çıkarken Şanlıurfa Karaköprüspor 15 puanla 12. Sırada. Tekirdağspor ise 14 puanla 16. Sırada yer almıştı.

Maça çıkan 11’lerde Tekirdağspor’un yaş ortalaması 23.5, Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor’un yaş ortalaması ise 25.3 olarak görüldü. Maç saatinde hava güneşli ve sıcaklık 9 derece olarak ölçüldü.

Tekirdağspor ilk yarıda Altınova tarafında, Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ise Tekirdağ tarafında yer aldı.

Takımlar, maça; TFF’nin talimatıyla “KUDÜS KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR” pankartıyla çıktılar.

İlk yarı

Dk6 İbrahim Can Köse, Şanlıurfa ceza sahasında topu göndermek isterken, Gökhan tarafından düşürüldü. Hakem İbrahim Can’ın düşürülüşüne ses çıkarmayınca taraftar hakeme tepki gösterdi.

Dk9 Bilal’in soldan kullandığı korner atışında Samet, öne çıkarak kafayla topu ceza sahasının dışına gönderdi.

Dk11 Bu dakikada yine Bilal’in sağdan kullandığı korner atışında oluşan karambolde kaleci Onur Muhammed topu son kapan olunca misafir takım 1 golden oldu.

Dk12 Gökhan, bir süre sakatlık geçirdi.

Dk16 Sağ tarafta Aykut’un düşürülmesine verilen serbest atışı Ünal, ceza alanına gönderdi. Kaleci Fehmi, blokeyle gole fırsat vermedi.

Dk19 Yunus, rakip oyuncular tarafından düşürüldü.  Bu dakikada Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor’da Alper Hamdi, sarı kart gördü.

Dk22 Gökhan’ın ortaladığı topa Muhammet, dokunduysa da bu pozisyondan sonuç çıkmadı.

Dk25 Vedat’ın bu dakikada Karaköprü Belediyespor ceza sahası içine kadar gönderdiği top ağlarla buluştu ve Vedat, Tekirdağspor’u öne geçiren golü attı.1-0

Dk31 Alper Hamdi Tekirdağspor defansının içine girdi. 3 kişiyi çalımladı. Sağdan yaptığı orta aynı güzellikte değildi ve autla sonuçlandı.

Dk32 Yunus’un sağdan ara pasıyla Aykut, kaleciyle karşı karşı karşıya kaldı. Kaleci daha erken davranınca açı daraldı ve Aykut’un vurduğu şut kalecinin göğsüne çarptı.

Dk34 Karaköprü kalesinde Fehmi, öne çıkınca İbrahim Can, bu pozisyondan faydalanmak istedi ve topu ceza sahası içine kadar yolladı. Burada topa dokunan olmayınca Tekirdağspor mutlak bir golden oldu.

Dk37 Mücahit’in şutu defansa çarpınca hakem korner noktasını gösterdi. Korneri Yunus, kullandı. Top defansa takıldı.

Dk38 Samet, kaleciyle karşı karşıya kaldı.   Samet, aşırtma bir vuruşla topu kaleye gönderse de kaleci yükselerek topu çeldi.

Dk42 Yunus’un sağ taraftan Karaköprü ceza sahası içine yollamak istediği topun önüne Gökhan, atladı ve topu engelledi.

Dk45 Müsabaka bu dakikada 2 dakika uzatıldı.

Dk45+2 Karşılaşmanın ilk yarısı Tekirdağspor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İlk yarının kendi evindeki son maçında Tekirdağspor 1 puanla yetindi. 3. Lig 3. Grubun 16. Haftasında Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor’u ağırlayan Tekirdağspor, bu hafta da özlediği 3 puanı alamadı. 25. Dakikada Vedat’ın golüyle moral bularak öne geçse de 2. yarının son dakikalarında Yeldar, attığı golle Tekirdağspor’un üstünlüğünü bozdu ve beraberliği getiren golü attı.

  1. dakikaya 4 dakika ilave edilen maçta; Tekirdağspor, üst üste birçok gol şansını da kaçırdı. 16. haftaya beraberlikle veda eden Tekirdağspor, aldığı 1 puanı hanesine yazdırarak 15 puanla 14. sırada kendisine yer buldu.

Maçın 2. yarısı Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor’da oyuncu değişikliği ile başladı. Muhammet oyundan çıkarken, Metehan Andaç oyuna girdi.

Dk48 Ahmet Buğrahan’ın, Tekirdağspor kalesine yolladığı şut direkten döndü.

Dk49 Bu dakikada Yasin, kısa süreli sakatlık yaşadı.

Dk54 Tekirdağspor’da Mücahit,  sarı kart gördü.

Dk60 Tekirdağspor’un bu dakikada kullandığı serbest atışı Mücahit, kullandı ancak top auta çıktı.

Dk61 Mehmet’in, kullandığı kafa vuruşu auta çıktı. Aynı dakikada sağdan gelişen Karaköprü atağında ceza sahası içinde topla buluşan Mehmet’in şutu kalecide kaldı.

Dk64 Tekirdağspor’da oyuncu değişikliği yapıldı. Mücahit, oyundan çıkarken yerine Emre Alan, oyuna girdi.

Dk65 Sağdan Bilal’in, kullandığı korner atışında top Tekirdağspor ceza alanına indi. Topu Aykut, kafayla ceza alanının dışına göndererek gol tehlikesini uzaklaştırdı.

Dk67 Tekirdağspor kalesinde Onur Muhammed ceza alanının üst noktasına kadar geldi. Ahmet Buğrahan’ın topu aşırtma vurmak istemesi sonuç vermeyince Tekirdağspor kalesi mutlak bir golden oldu.

Dk72 Alican’ın düşürülüşüyle verilen serbest vuruşu Bilal, ceza alanına gönderdi. Top kalecimiz; Onur Muhammet’te kaldı.

Dk73 Gönderilen topla Tekirdağspor’dan İbrahim Can, kaleciyle karşı karşıya kalmasına rağmen topu ayağından atınca kaleye çapraz kaldı. Vuruşunda da kaleci topu çeldi.

Dk74 Karaköprü Belediyespor’un hücum oyuncularının ani geliştirdiği atakta Alican, dengesiz bir şekilde kafa vurunca top auta gitti.

Dk75 Bilal’in, serbest atışında top ceza alanına düştü. Kaleci; çıkarak mutlak bir golü önledi.

Dk76 Soldan Ahmet’in, ortasına Alican, bir kez daha kafayla vurdu. Top yine auta gitti.

Dk79 Tekirdağspor’da oyuncu değişikliği. Emre Kars oyundan çıktı. Yerine Samet Şahin girdi.

Dk81 Bilal, sağdan attığı korner defanstan döndü. Tekrar ortaladı ve tekrar defanstan döndü. Tekrar ortaladı ve top bu kez taca çıktı.

Dk83 Soldan Ahmet Buğrahan’ın serbest atışında ceza alanı içine düşen topa Tekirdağspor savunma elemanları dokununca top auta çıktı.

Dk84 Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor’da oyuncu değişikliği. Ahmet Buğrahan, çıktı. Yeldar, oyuna girdi. Bu dakikada Tekirdağspor’da Ünal, sarı kart gördü.

Dk86 Ünal, rakip oyuncular tarafından düşürüldü ve kısa süreli sakatlık yaşadı.

Dk87 Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor’da Alican, sarı kart gördü.

Dk89 Maçın son dakikalarına yaklaşırken Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor’da Yeldar, takımına beraberlik getiren golü attı. 1-1. Bu dakikada Tekirdağspor’da oyuncu değişikliği yapıldı. Ünal çıktı yerine Berk girdi.

Dk90 Maç 4 dakika uzatıldı.

Dk90+2 Tekirdaspor hücum elemanları üst üste 2 gol şansını kaçırdı.

Dk90+3 Tekirdağspor ceza alanı içinde oluşan karambolde önce Alican, sonra Hakan’ın şutları kaleci ve savunma tarafından önlendi.

Dk90+4 Berk’in sağdan yaptığı ortaya Aykut, dokundu fakat top kalecide kaldı. Karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı.