DOLAR 32,3485 % -0.17
EURO 34,8412 % -0.15
GRAM ALTIN 2.381,30 % -0,51
ÇEYREK A. 3.893,43 % -0,51
BITCOIN 64.174,45 1.029
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

“TEKİRDAĞ’A DEĞER KATMAYA GELİYORUZ”

Son Güncelleme :

12 Şubat 2024 - 12:58

“TEKİRDAĞ’A DEĞER KATMAYA GELİYORUZ”

 

 

DENİZ ULAŞIMI MÜJDESİ

 

HEDEF DAHA YEŞİL VE DAHA TEMİZ BİR TEKİRDAĞ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cüneyt Yüksel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Tekirdağ mitingi öncesi konuşarak Tekirdağ halkına hitap etti.

Vaatlerini paylaşan Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cüneyt Yüksel; “İki denize kıyısı olmasına rağmen denizlerinden faydalanamayan şehrimize deniz ulaşımıyla, yat limanları ile mavi gözlü Tekirdağ’ımıza değer katmaya geliyoruz. Sanayisi ve emekçisi ile birlikte kalkınan çevre dostu bir şehir olmak için geliyoruz. Daha yeşil ve daha temiz bir Tekirdağ için geliyoruz. “

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde halka hitap etti. Miting öncesi AK Parti İl Başkanı Ali Gümüş ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cüneyt Yüksel sahneye çıkarak açılış konuşmalarını yaptılar.

“SU FATURALARINI YARIYA İNDİRMEYE GELİYORUZ”

 

Tekirdağ’a deniz ulaşımı müjdesi veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cüneyt Yüksel; “İki denize kıyısı olmasına rağmen denizlerinden faydalanamayan şehrimize deniz ulaşımıyla, yat limanları ile mavi gözlü Tekirdağ’ımıza değer katmaya geliyoruz. Suları kokan, çamur akan ve hatta bazen hiç akmayan Tekirdağ’da tertemiz içilebilir berrak suları akıtmaya geliyoruz. Ödediğiniz su faturalarının ne kadar yüksek olduğunun farkında mısınız? Allah’ın izniyle işte o su faturalarını yarıya indirmeye geliyoruz. Milletimize efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geliyoruz. Sanayisi ve emekçisi ile birlikte kalkınan çevre dostu bir şehir olmak için geliyoruz. Daha yeşil ve daha temiz bir Tekirdağ olmak için geliyoruz. Anneleri çalışan yavrularımıza kreşlerimizde kucak açmak için geliyoruz. Çocuklarımıza ve özellikle gençlerimizin tüm soysal, kültürel ve sportif aktiviteleri ücretsiz bir şekilde erişebilecekleri gençlik merkezleri ile geliyoruz.” şeklinde konuştu.

“GENÇLER İÇİN GELİYORUZ”

Gençleri ve öğrencileri unutmadıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cüneyt Yüksel; “Gençlerimizin eğitim hayatlarına katkı sağlayacağımız etüt merkezleri ve bilgi evleriyle geliyoruz. Liseli gençlerimizin üniversiteye en iyi şekilde hazırlanmalarını sağlayacak eğitim destekleri ile geliyoruz. Gençlerimize üniversite hayatları boyunca yalnız olmadıklarını hissettirmek ve sonrasında gelecek kaygısı gütmeden yaşayacakları bir Tekirdağ için geliyoruz. Sadece kadınlarımıza özel her türlü sportif ve sanatsal aktiviteleri yapabilecekleri kadın yaşam merkezleri ile geliyoruz. Yaş almış büyüklerimize keyifli zaman geçirebilecekleri emekli aktivite merkezleri ile geliyoruz. Yaşlılarımızın huzurla yaşayabilecekleri, sürekli sağlık kontrollerinin yapılacağı yaşam merkezleri ile geliyoruz. Dar gelirli vatandaşlarımıza geniş imkanlar sunacağımız müjdelerle geliyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı. Daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim sürecinden ve Tekirdağ’a yönelik vaatlerinden bahsetti. Habertrak/Serhat Yeşilipek