DOLAR 32,2183 % 0.01
EURO 35,1143 % 0.19
GRAM ALTIN 2.505,38 % 0,19
ÇEYREK A. 4.096,29 % 0,19
BITCOIN 66.181,36 -1.192
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

“560 üye sayısına ulaştık”

Son Güncelleme :

18 Ağustos 2020 - 12:29

Babaeski İlçesinde Gazi Osman Paşa Mahallesinde ikamet eden emekli işçi Mahmut Arslan, eşi Hilmiye Arslan ile birlikte 50 yıllık Üye olduğu CHP Babaeski İlçe Örgütü’nden istifa ederek, İYİ Partiye geçti.

İYİ Parti Babaeski İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen törende, emekli işçi evli iki çocuk babası 4 torun sahibi Mahmut Arslan, 45 yıllık hayat arkadaşı eşi Hilmiye Arslan ile birlikte parti Üye formlarını doldurduktan sonra, kendilerine parti rozetleri İlçe Başkanı Ayhan Akcan tarafından takıldı.

ÜYE SAYIMIZ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

İlçe Başkanı Akcan, burada yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bugün Mahmut abi ile birlikte eşi Hilmiye Arslan’ın partimize üyelik işlemlerini gerçekleştirdik. Kendilerine partim adına çok teşekkür ediyorum, hayırlısı olsun. Ben 23 Şubat 2020 tarihinde 2’inci Olağan Kongremizde başkan seçildikten sonra yönetim kurulumuzdaki arkadaşlar ile birlikte İlçe Merkezinde, Beldelerimizde ve Köylerimizde hızlı bir çalışma başlattık. Devamlı esnaf ziyaretlerinde bulunduk, İlçemize bağlı köylerimizi dolaştık. Bu ziyaretlerimizde çok değerli halkımıza partimizi ve yapacağımız işleri, projelerimizi anlattık, zaman zaman bizi ve partimizi eleştirenler oldu. Biz yılmadık aynı insanlara tekrar gittik üye olanlar oldu, olmayanlar gönlümüz sizinle beraber dediler. Gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretlerde Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendiye karşı halkımızın büyük bir teveccühü olduğunu gördük. Ülkemizin Ekonomik gidişatı iyi değil, halkımızın artık birilerinden bıkmış olduğunu gördük. Teklif götürmüş olduğumuz çok insan bizi geri çevirmedi. Kongremizden sonra Her gün üye kaydı yaptık, bu gün itibarıyla 560 üye sayısına ulaştık. Bu kaydedilen üyelerin %80’i iktidar partisinden, diğerleri de başka partilerden. Çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Her bir yönetim kurulu arkadaşım bulunduğu mevkilerde çalışmaktadır. Ben de danışmanlarım ile birlikte hiç boş durmuyorum, mahalle, kahve ve esnaf ziyaretlerimiz sürekli devam etmektedir. Bu nedenle de Babaeski de IYI PARTI ailemiz hızla büyümektedir. Halkımıza bu desteklerinden dolayı ve partimize göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.”

“Koltukta gözümüz yok”

Parti binasında resim çekilirken başkanın koltuğuna oturan Emekli İşçi Mahmut Arslan; partili bir üyenin, “Abinin bu koltukta gözü var herhalde” sözüne karşı, “Koltukta gözümüz olsaydı Cumhuriyet Halk Partisi’nde dururdum. “dedi. Habertrak/Feyza Sevim