DOLAR 32,3587 % 0.16
EURO 34,8521 % 0.28
GRAM ALTIN 2.398,71 % 0,23
ÇEYREK A. 3.921,88 % 0,23
BITCOIN 61.425,99 -1.896
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°

Girişimci gençlere destek olunacak

Son Güncelleme :

18 Ağustos 2020 - 12:15

Geleceğin Yıldız Girişimcileri – Eve Geri Dönüş Online Girişimcilik Programı, üniversitelerde okuyan gençleri desteklemek amacıyla Lüleburgaz Belediyesi ve Lüleburgaz İnovasyon Merkezi (LİMER) tarafından hayata geçiriliyor.

Geleceğin Yıldız Girişimcileri – Eve Geri Dönüş Online Girişimcilik Programı ile üniversitede okuyan Lüleburgazlı gençler tatil döneminde girişimcilik ruhu ve yetkinliklerini geliştirme fırsatı bulacak.

Eve Geri Dönüş girişimcilik programa, tatil döneminde Lüleburgaz’da ailelerinin yanına geri dönen gençlerin yanı sıra, yaz boyunca farklı illerde yaşayan, çalışan ve staj yapan Lüleburgazlı gençler de katılabilecek. Ailesi ve/veya kendi ikameti Lüleburgaz İlçesi’nde olan, Üniversitede aktif kaydı olan (Tüm bölüm ve sınıflardan başvuru bu yıl kabul edilecektir), İş fikri olan veya, İş fikri ve takımı olan veya, İş fikri olmayan ancak girişimcilik kavramına ilgi ve heyecan duyan, Kendi işini kurmak ya da gelecekte profesyonel olarak çalışırken kurum içi girişimciliği önemseyen tüm gençler programa katılabilir. Eve Geri Dönüş Online Girişimcilik Programı, 2005 yılından itibaren binlerce girişimci, melek yatırımcı platformları, teknoloji transfer ofisleri, kalkınma ajansları ve özel kurumlardaki inkübasyon merkezi profesyonelleriyle girişimcilik ekosisteminin gelişmesi için yan yana çalışmaya devam eden Taylan Demirkaya ve Ertuğrul Belen tarafından tasarlandı. Haber Merkezi