DOLAR 32,2585 % -0.01
EURO 34,7221 % 0
GRAM ALTIN 2.405,26 % 0,21
ÇEYREK A. 3.932,61 % 0,21
BITCOIN 62.440,01 -2.109
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Süleymanpaşa Böyle Mi Yükselecek(!)

Son Güncelleme :

18 Ağustos 2020 - 11:35

Halkın talebini yok saydılar

Süleymanapaşa İlçesi Bahçelievler Mahallesi Marmara Onurkent sitesinin önüne konulan, çevre kirliğine neden olan çöp konteynırı site sakinlerine rahatsızlık veriyor. MEF sitesinin keyfi talebi üzerine Marmara Onurkent sitesi önüne konan çöp konteynırının kaldırılarak yukarıya taşınmasını isteyen site sakinleri Süleymanpaşa Belediyesi’ne defalarca talep  etmelerine rağmen sonuç alamadılar, halkın talebi yok sayıldı.

Marmara Onurkent sitesi önüne konulan ve çevreye koku yayan, sivrisinek birikmesine neden olan çöp konteynırı, site sakinlerinin tepkisini çekiyor.

Tam site önüne konan çöp konteynırından rahatsız olduklarını belirten Marmara Onurkent site sakinleri; “Marmara Onurkent sitesinin önüne konan çöp konteynırının kaldırılarak yukarıya taşınmasını istiyoruz. Defalarca Süleymanpaşa Belediyesi’ne talebimizi ilettik. Bizim sorunumuzu çözmediler. Halkın talepleri yok sayılıyor. Böyle belediyecilik olmaz. Normalde tüm çöp konteynırları yukarda ve benzinliğin arkasında. Sadece bizim önümüze bu çöp konteynırını koydular. Biz bu konteynırı istemiyoruz. Çöpümüzü yukarıya götürüyoruz. Sitemizin önü sinekten pislikten geçilmiyor. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’den ve ekibinden talebimizi yerine getirmelerini daha kaç kez talep etmemiz gerekiyor?. “dediler. Habertrak/Ayşe Keşkek