DOLAR 32,3736 % -0.21
EURO 34,7965 % 0.1
GRAM ALTIN 2.438,97 % 0,01
ÇEYREK A. 3.987,71 % 0,01
BITCOIN 62.959,99 -1.24
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°

Ahbap’tan anlamlı farkındalık

Son Güncelleme :

28 Haziran 2019 - 15:30

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Tekirdağ’da bir yılı aşkın bir süredir gönüllü ahbapları ile çalışmalar yürüten Ahbap Tekirdağ, 30 Haziran pazar günü farkındalık yaratmak için çöp toplayacak.

Ünlü sanatçı Haluk Levent’in kurup genel başkanlığını yaptığı Ahbap’ın Tekirdağ yapılanması olan Ahbap Tekirdağ, ses getirecek bir çalışmaya imza atmaya hazırlanıyor.

SÜLEYMANPAŞA VE ÇERKEZKÖY’DE İKİ AYRI NOKTADA TEMİZLİK YAPILACAK

Süleymanpaşa ve Çerkezköy ilçelerinde gerçekleştirilecek organizasyonlarda tamamen gönüllülerden oluşan Ahbap ekibi, doğanın kirletilmesinin önüne geçmek ve farkındalık yaratmak için 30 Haziran pazar günü Süleymanpaşa’da saat 18.00’de Atatürk Ormanı’nı, Çerkezköy’de ise saat 17.00’de Kızılpınar Kocameşe Piknik Alanını temizleyecek.

“TÜM ÇEVRE DOSTU TEKİRDAĞLILARI ETKİNLİĞİMİZE KATILMAYA DAVET EDİYORUZ”

Yapılacak etkinliğe tüm halkı davet eden Ahbap Tekirdağ ekibi; “Bizler hiçbir siyasi yapının altında olmayan, hiç kimseyi ayırmadan tamamen gönüllü olarak kendimizi, şehrimizi, bölgemizi, ülkemizi hatta dünyamızı olumsuzluklardan arındırıp geliştirmek üzere bir araya gelmiş insanlarız. Ahbap’ın özünde ‘İyilik’ var ve iyilik çerçevesinde bir aradayız. 30 Haziran pazar günü yapacağımız çalışma ile de her geçen gün kirlenen dünyamızı belki arındıramayacağız ancak sizlerle birlikte bir nebze olsun farkındalık yaratarak kirlenmenin yavaşlamasını sağlayacağız. Bu noktada tüm çevre dostu Tekirdağlıları etkinliğimize katılmaya davet ediyoruz. Bizleri Ahbap Tekirdağ araması ile facebook, twitter ve instagram’dan takip edip tüm sorularınızı sorabilir, siz de aramıza katılabilirsiniz. Pazar günü dostlarınız, arkadaşlarınız, aileniz, tüm sevdikleriniz ile farkındalık yaratmak ve daha temiz bir gelecek hayaliyle hepinizi etkinliğimize bekliyoruz.” açıklamasında bulundu.

AHBAP TEKİRDAĞ’IN 7. TEMİZLİK ÇALIŞMASI OLACAK

1 yılı aşkın bir süredir görev yapan Ahbap Tekirdağ, daha önce Alkaya, Değirmenaltı ve Çarşı sahilleri, Atatürk Ormanı ile Kazak Gölü’nde temizlik çalışması yaparak vatandaşların takdirini kazanarak örnek olmuştu.

30 HAZİRAN GÜNÜ 64 İLDE EŞ ZAMANLI DÜZENLENECEK

Türkiye çapında 64 şehirde aynı anda gerçekleştirilecek organizasyon ile temiz bir dünya mesajı verilmesi planlanırken yapılacak çalışmada #KirletmeTemizle hashtagi ile sosyal medyada da paylaşılacak.

Habertrak/Özlem İnan