DOLAR 32,5262 % 0.24
EURO 34,8757 % 0.28
GRAM ALTIN 2.443,27 % 0,19
ÇEYREK A. 3.994,75 % 0,19
BITCOIN 62.942,33 -0.813
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°

AK Parti’den Süresoy’a ziyaret

Son Güncelleme :

13 Temmuz 2019 - 15:14

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

AK Parti Süleymanpaşa İlçe yönetimi tam kadro gazi futbolcu Erdinç Süresoy’yu hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

15 Temmuz Kalkışması sırasında yaralanan ve yıldır Namık Kemal Araştırma Hastanesinde tedavisi süren Tekirdağspor’un, Altay’ın, Yılmazspor’un, Ankara Demirspor’un, Ankara Muhafazagücü’nün, Nazilli’nin, Malatyaspor’un, Topkapı’nın unutulmaz ünlü futbolcusu Erdinç Süresoy’u ziyaret eden Süleymanpaşa AK Parti İlçe Yönetimi Başkan Sezayi Çetin,  İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazan Ürkmez,  İl Başkan Yardımcısı Sosyal İşler Birim Başkanı Müge Yıldız Topak, Yönetim Kurulu Üyeleri, Süresoy’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Sezayi Çetin Süresoy’a şunları söyledi; “Önce büyük geçmiş olsun. Bizler ilçe ve il yönetimi olarak, hükümetimiz olarak her zaman sizlerin yanınızda olduk. Olmaya devam edeceğiz. Gazilerimize, ailelerine her türlü yardımı yaptık ve yardıma devam edeceğiz. Şehitlerimizin yakınlarına her türlü hizmeti yaptık. Yapmaya devam edeceğiz. Tek arzumuz bir an önce iyileşip, tekrar aramızda olmanızdır. Çetin sözlerini şöyle tamamladı: “Erdinç Süresoy bir gazidir ve çok ünlü bir futbolcudur. Türk futbolunda baba lakabı ile anılan çok az sayıdaki futbolcudan biri de Baba Sevinç Süresoy’dur. Başta Tekirdağspor, Yılmazspor olmak üzere birçok kulüpte futbol oynayan Süresoy’un başarılı futbolculuğu ve özel kişiliği nedeniyle kendilerini kutlar, kendilerine teşekkür eder, tekrar geçmiş olsun diyorum” dedi.

Her zaman yanınızdayım diyorum diyen Çetin’e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Erdinç Süresoy’da şunları söyledi; “Ziyaretiniz beni son derece onurlandırdı. Mutlu oldum. Güzel sözleriniz beni adeta genlik yıllarıma götürdü. Hastaneden son derece memnunum. Herkesten Allah razı olsun. Burası adeta evim, çalışanlar ailemin birer parçası oldular. Allah’tan tek isteğim iyileşip, sizlerle birlikte olmaktır” diye konuştu.

Habertrak/Özlem İnan