DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.643,36 0.707
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Başkan yol yapım çalışmalarını inceledi

Son Güncelleme :

03 Ağustos 2019 - 13:09

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ağır tonajlı araçlar nedeni ile bozulmuş olan Balabanlı-Sarılar yolunda Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan SSB Beton Asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Belli bir program dâhilinde il genelinde yol yapım çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Muratlı ilçesine bağlı Balabanlı Mahallesi ile Çorlu ilçesine bağlı Sarılar Mahallesi arasında kalan yolda, bu güzergâhtan yüksek tonajlı araçların geçtiği hususu da gözetilerek yüksek mukavemet özelliği olan SSB Beton Asfalt uygulaması gerçekleştiriliyor.

“ÇALIŞMALARIMIZDA ÖNEMLİ MESAFELER KAT ETTİK”

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da ekiplerce sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi ve gelinen son durum hakkında görevli personelden bilgiler aldı. Çalışmaların sorunsuz bir şekilde ilerlediğini belirten Başkan Kadir Albayrak, “Görev süremizin birinci döneminde il genelinde kapsamlı bir altyapı çalışması yürüttük. Bu çalışmalarımız artık son aşamasında. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerimiz başta olmak üzere belirli bir program çerçevesinde yol yapım çalışmalarımıza devam ediyoruz. 11 ilçemizde de sürdürdüğümüz çalışmalarımızda önemli mesafeler kat ettik. Yol çalışmalarımızın tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  Habertrak/Özlem İnan