DOLAR 32,3983 % -0.13
EURO 34,8049 % 0.14
GRAM ALTIN 2.440,32 % 0,07
ÇEYREK A. 3.989,92 % 0,07
BITCOIN 62.530,01 -1.709
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

“Canverdi demek başarı demektir”

Son Güncelleme :

13 Eylül 2019 - 17:30

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Görkemli açılışa konuk oldular

Diş Hekimi Zeynep Canverdi Kumaş Muayenehanesinin açılışı gerçekleştirildi.

Çeşitli diş tedavilerinde kullanılan cihazlar muayenehanede vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Diş Muayenesinin açılışını gerçekleştiren Doktor Zeynep Canverdi Kumaş tarafından gülüş tasarımı, zirkonyum ve lamina uygulaması, sabit ve hareketli protez tedavisi, ımplant tedavisi, gömülü diş ve çene cerrahileri, diş beyazlatma, çocuk diş hekimliği, diş eti tedavileri, kanal tedavisi, ortodonti, şeffaf plak, gece plağı diş uygulamaları gerçekleştiriliyor.

“Kendisinin başarılı olacağını eminim”

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, açılışta bulunmaktan son derece mutlu olduğuna değinerek, “Canverdiler ile benim dostluğum çok eskiye dayanıyor. Şarköy’de başlayan bir yolculuk Tekirdağ’da devam etti. Halen devam ediyor. Böyle bir etkinlik olunca da ben de kendime bir görev olarak bildim ve geldim. Zeynep Hanım’ın bu güzel açılışında burada bulunmaktan son derece mutluyum. Çok da güzel bir muayenehane olmuş. Kendisinin de başarılı olacağına eminim ki Canverdi demek başarı demektir. Şimdiden hayırlı olsun diyorum. Bu müessesinin hareketli olması için manevi olarak propagandacı olarak bu işte görev alacağımı söylüyorum. Eşi ile kendilerine mutluluklar diliyorum.” Diye konuştu.

Diş Hekimi Zeynep Canverdi Kumaş, mesleğini en değerli şekilde icra etmeye yemin ettiğini ifade ederek, “Özellikle anneme, babama, eşime tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Onların sayesinde buralara geldim. Mesleğimi en değerli şekilde icra etmeye yemin ettim. Burada sizlerin huzurunuzda söz veriyorum” şeklinde konuştu.

Muayenehanenin hayırlara vesile olması için dua edilmesiyle protokol tarafından kurdele kesimi gerçekleştirildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Kaan Sinan Tohumcu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fuat Asım Arvas, diş hekimleri ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Diş Hekimi Zeynep Canverdi Kumaş muayenehanesi Hürriyet Mahallesi Çandarlızade İbrahim Paşa Sokak No:111 Kat:1 D4 Süleymanpaşa Tekirdağ (Vergi Dairesi Sırası)’nda yer alıyor. Habertrak/Özlem İnan