DOLAR 32,2864 % -0.02
EURO 35,1276 % 0.06
GRAM ALTIN 2.467,23 % 0,04
ÇEYREK A. 4.033,92 % 0,04
BITCOIN 65.245,99 -0.951
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°

Gazilerden Kaymakam Elmacıoğlu’na ziyaret

Son Güncelleme :

17 Ekim 2019 - 10:36

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Babaeski İlçe Başkanı Fatih Yağcı, Babaeski Muharip Gaziler Derneği Başkanı Namık Kahraman ile birlikte Kaymakam Şenol Levent Elmacıoğlu’nu makamında ziyaret ederek, Gazilerin sorunlarını dile getirdiler.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette, Dernek Başkanı Namık Kahraman, mevcut Derneklerinin çatısının aktığını ve yer olarak çok küçük olduğunu belirterek, “Özel İdare Hizmet Binası’nın yerinin Babaeski Muharip Gaziler Derneğine tahsis edilmesini talep etti.”

Dernek Başkanı Kahraman, şöyle devam etti; “Gururla taşıdığımız gazi unvanı Ata’mızdan biz gazilere kalan en büyük mirastır. Asil Türk milletinin bağrından çıkan kahraman Türk Ordusu dün olduğu gibi yarında vatanımızın, hürriyet ve bağımsızlığımızın en büyük güvencesi ve dayanağıdır. Bugün yaşları 65-90 arasında olan muharip gazilerin devletimizden beklentileri olduğunu ifade etmek istiyorum. Devletimizden gazilerimizin taşıdıkları onura yaraşır bir şekilde hayatlarını devam ettirmeleri, gaziler arasındaki eşitsizliği giderilmesi ve hak ettikleri imkân ve şartlara kavuşturulmaları konusunda gereken duyarlılığı göstermesini bekliyoruz.”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Babaeski İlçe Başkanı Fatih Yağcı da, “Babaeski Muharip Gaziler Derneği ile görüşmelerimiz neticesinde, bize aktardıkları sorunları ve talepleri doğrultusunda Kaymakamımız Sayın Şenol Levent Elmacıoğlu’nu makamında ziyaret ederek, Gazilerimizin çözülmesi gereken sorunları ile ilgili gerekli değerlendirmelerde bulunduk. Allah, Gazi Ordumuzun ve Kahraman askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun. Ordumuzu muzaffer, Birlik ve beraberliğimizi daim eylesin inşallah.” Dedi.

Kaymakam Elmacıoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, şunları söyledi. “Gazilik; Türk vatanseverliğinin, Türk kahramanlığının, Türk fedakârlığının yaşayan destanı, Gazi ise; bu destanının adını yazan kahramandır. Vatanın savunması uğruna hayatlarını feda etmeyi göze alarak gazilik onuruna erişen kahramanlarımız bizim baş tacımızdır. Babaeski Muharip Gaziler Derneğimizin taleplerini en seri bir şekilde değerlendirip, devlet olarak gereğini yapacağız.”

Habertrak/Timuçin Çınar