DOLAR 32,2828 % 0.01
EURO 35,0356 % -0.16
GRAM ALTIN 2.473,71 % 0,30
ÇEYREK A. 4.044,52 % 0,30
BITCOIN 66.218,01 -0.088
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Helvacıoğlu mahallelerin sorunlarını dinledi

Son Güncelleme :

07 Ağustos 2019 - 10:25

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Nuran Uslu ve belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve basın mensupları Mehmet Gemici Cennet Bahçesi’nde kahvaltıda bir araya geldi.  

Buluşmada ilk olarak konuşan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğu, “Bugün tüm muhtarlarımız, basınımız ve en kıymetli misafirimiz milletvekili Fatma Aksal oldu. Hepinize hoş geldiniz diyorum. Hem Ankara hem Keşan ayağında muhtarlarımızla bugün sorunlarını çözüm önerilerini ve kendi tavsiyelerini şehrimiz için masaya yatıracağız. Bugün kahvaltılı bir çalışma toplantısı yapıyoruz. Keşan’ın çok kıymetli ve nefes alan yerinde Mehmet Gemici Cennet Bahçesindeyiz. Mahallelerimizin sorunları var, bunları dinleyeceğiz. Hem Ankara’ya rapor hazırlama adına sayın milletvekilimizle, hem de ilçe başkanımızla beraber olduk. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra konuşan AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç’ da “Mahalle muhtarlarımızla Keşan’ın nasıl daha ileriye gidebileceğini tartışacağız. Keşan’daki eksiklerimizi görebiliyoruz ama muhtarlarımızın gözüyle daha aydınlık ve daha ileriye götürmemiz gerekiyor. O yüzden böyle güzel bir programla sevgili muhtarlarımızı dinleyelim istedik. Mahallelerimizin sorunlarını hızlı bir şekilde halletmek istiyoruz. Toplantımız Keşan için hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Aksal ve Helvacıoğlu, kahvaltının ardından Keşan mahalle muhtarları ile görüş alışverişinde bulunarak mahallelerin genel ve yerel sorunlarını dinledi.

Muhtarlar sırayla mahallelerinin sorunlarını dile getirdi.

Habertrak/Ferhat Akgün